Tömegközlekedésen szívesen átadod a helyed az időseknek, kismamáknak, gyerekeknek?
Jó nevelést kaptam. Nőnek, terhesnek, idősnek, betegnek igen.
Gyereknek??? Fenét! Szokja csak!
Ha normálisan megkér rá, nem esik nehezemre egyáltalán. Időseknek fel is szoktam ajánlani. Az idős korban az a szomorú, hogy nem az ember akarta magának, illetve bele is adta a társadalom tortájába már a maga szeletét. Sok a hülye idős, de azért feléjük érzek némi tartást, hogy segítsek nekik, mert én is leszek ott...
Családot meg az ember jobbára tervez és teljes mellszélességgel felelősséget vállal iránta. A gyerek egy ígéret a társadalom felé, hogy hasznos lesz számára.
Nem mondom, hogy szándékosan nem adom át a helyem egy kismamának vagy egy gyereknek, de hatalmas ellenérzéseim vannak a családosok előjogaival kapcsolatban így is. Gyakorlatilag az elmúlt évek összes kellemetlensége annak köszönhető, hogy őt juttatjuk előjogokhoz. Megkapnak minden támogatást, a gyerekekre nincs rászólva sehol, lehetetlen lakást venni a csok miatt, ingyen van a bérlet, minden szét lett baszkodva és még az ülőhely is kéne? Nemár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!