Mi volt a legfurcsább, legdurvább dolog amit tömegközlekedésen utazva láttál?
Tegnap velem szemben ült a 61-es villamoson egy huszonéves fiatalember és el volt merülve a mobiljában.
Piszkálni kezdte az orrát, a fikákat szedegette ki és hupsz bele a szájába pakolászta.
Valószínűleg elfelejtette hogy hol van.... 🤮
Vonat:
Velem szemben ülő srác telibe leöntött joghurttal.
Drogos/őrült fószer negyed órán át ordítozott velem teli tüdőből.
Metrón velem szemben fiatal pár ült s a lány a barátja arcát nyalogatta. De folyamatosan, s mint egy kutya, nagy nyelvcsapásokkal. Folyamatosan, 3 v 4 megállót mentem, addig végig.
Mai napig nem értem, hogy ebben mi volt a jó, vagy miért, vagy hogy... fura
Egyszer egy nem normális (valószínűleg drogos) férfi, ökölel beleütött a hátamba. Fényes nappal, és úgy, hogy egy 5 fős társaságban voltunk. És, hát, a kelleténél kicsit hangosabbak is lehettünk, valszeg ezért is ütött meg, és gondolom azért pont engem, mert én álltam hozzá a legközelebb.
Szóltam a barátaimnak, hogy kicsit húzzunk arrébb, és a busz elejébe mentünk. (Mert eddig a hátuljában voltunk)
Leszálltunk, és a busz ajtai becsukódtak, amikor visszanéztem, és láttam, hogy a férfi az ablakon keresztül bámul engem, elég pszihotán. Mint aki meg akart volna ölni. Nagyon megilyedtem, pedig nem vagyok ilyedős típus, és hát úgy bepánikoltam, hogy majdnem elsírtam magam.
80%, miért gondolod úgy hogy nem releváns a válaszom? :D
Mellémült egy terebélyes roma asszonyság és előhúz a szatyrai közül valami vackot és azt akarta rámtukmálni százasért :DDD
Meg olyan is volt, hogy a kezemben volt egy maradék édesség (ilyen somlóigaluska szerűség), amit sütizőben csomagoltak el mert nem bírtam vele. Ezt kérte el tőlem valami srác, én odaadtam neki, ő meg leszállt és azon nyomban zabálni kezdte ilyen gusztustalan módon, ahogy érte...
Meg éjszakai buszon valaki ott lamentált, hogy hűnyi fog (de végül sikerült időben leszállnia de a közelében levők percekig aggódtak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!