Mi volt a legfurcsább, legdurvább dolog amit tömegközlekedésen utazva láttál?
Tegnap velem szemben ült a 61-es villamoson egy huszonéves fiatalember és el volt merülve a mobiljában.
Piszkálni kezdte az orrát, a fikákat szedegette ki és hupsz bele a szájába pakolászta.
Valószínűleg elfelejtette hogy hol van.... 🤮
Középiskolában ún. tanulmányi kirándulásra mentünk vonattal, az egyik oszt.társunk hozta a barátnőjét, azt hitték majd jó ellesznek az egyik üres vagonban.. Nem tudom kinek volt kínosabb, mikor többen arra mentünk és a lányka éppen furulyázott...
Pár éve vittük vissza a lányunkat a kórházba busszal ami az autópályán félreállt, kb 10p után le is állította a motort, azt hittük a busszal van baj. Egyszercsak lentről kesverves női kiabálás jött, hogy "segítség" - a hölgy elvesztette a valósággal a kapcsolatot, ki akart rohanni az autók közé, azt mondogatta, hogy mi hazudunk, nem is oda megy a busz, ahová mondjuk, nagynehezen feltuszkolták, ott kitörte az egyik ablakot és tovább kiabált az autóknak segítségért. Kb 1 óra késéssel értünk célba, mert meg kellett várni még jön érte a mentő és a rendőrség, mi meg fel tudtunk szállni a következő buszra
Rólam mesélhetne egy nő. Metróval mentünk egy rokonommal és mielőtt felszálltunk a metróra, a szeles aluljáróban vártam rá elég sokáig, szerintem ott fázhatott meg a derekamnál valami.
Mindenesetre egy nővel álltunk az ajtóban a metró , ő az egyik végében, én a másikban, a rokonom kicsit arrébb.
Hirtelen rámjött a semmiből egy vizési inger és nagyon erősen jött rám. Szóval éreztem, hogy egy adag beszivárgott és meg is látszott a nadrágon, a nő meg elég döbbenten nézett.
A rokonom meg úgy állt, hogy az arcomat látta és csak annyit vett észre, hogy hirtelen elkezdek mocorigni (próbáltam elállítani a folyamatot), mire normál hangerővel elkezdte kérdezgetni, hogy "Mit csinálsz?!", tehát mások is hallhatták, hogy valami történik.
Eléggé szégyelltem magam és ráadásul hivatalos ügyben mentünk valahova, úgyhogy már csak ezért is kellemetlen volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!