Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki tömegközlekedéssel menni...

Ciki tömegközlekedéssel menni (távolabbi) randira?

Figyelt kérdés

Igen, valóban a "Felnőtt párkapcsolatok" témakörbe szántam a kérdést.

Sokszor tapasztaltam már, hogy a felnőttek körében igenis ciki (még ha józan ésszel nem is az) tömegközlekedéssel randizni menni. Mert ez olyan "tinis" meg "gáz".

Most régebbi kérdésekből idéztem, de sok ismerősöm is hasonló véleményen van, pedig nem is olyan anyagiasak, vagy aranyásók.

Miért tartja ezt valaki cikinek?

2022. aug. 18. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
18%

Őszintén? Gáz. Egyszer belefutottam egy ilyen pasiba, már a starbucksban húzta a száját a kávéra + sütire, képzelheted..

aztán összejöttem a jelenlegi párommal, normális férfi, normális értékrenddel, A7-es audija van, diplomás mérnök.

L23

2022. aug. 18. 12:12
 22/71 anonim ***** válasza:
57%
Lehet velem van a baj, de én inkább azt tartom "tinis" meg "gáz" hozzáállásnak, ha valaki az alapján ítél meg egy másik embert, hogy milyen járművel közlekedik.
2022. aug. 18. 12:13
 23/71 anonim ***** válasza:
42%
Pedig sokat elmond róla, hogy még jogsit letenni és autót fenntartani sem képes.
2022. aug. 18. 12:14
 24/71 anonim ***** válasza:
86%
De felháborító itt sok női társam válasza, hogy így ítél meg egy férfit, hogy van e kocsija vagy nincs…
2022. aug. 18. 12:15
 25/71 anonim ***** válasza:
37%
Van itt egy pár magát nőnek kiadó incel kommentelő :D Én nő vagyok, tudom, hogy a nők nem így írnak és nem ilyeneket gondolnak :D
2022. aug. 18. 12:15
 26/71 anonim ***** válasza:
75%

A hölgyeknek, akik mondják milyen ciki, gáz stb., ha valakinek nincs autója, nem tud vezetni: nem erről szólt a kérdés. Szó nem volt arról, hogy valaki egyáltalán ne vezetne, hanem hogy éppen adott randira nem autóval megy.

Most már talán értitek, miért vagytok lepontozva.

2022. aug. 18. 12:16
 27/71 anonim ***** válasza:
83%

"Pedig sokat elmond róla, hogy még jogsit letenni és autót fenntartani sem képes."

Viszont lehet, hogy helyette olyan hasznos skilljei vannak, amilyenek meg neked nincsenek, mert nem vagy képes megtanulni őket. Az emberek társas lények, amihez egyikünk nem ért, ahhoz érthet a másik, és így tudunk segíteni egymásnak, kapcsolódni egymáshoz.

28/71 anonim ***** válasza:
34%
De most komolyan, milyen apa lenne az ilyenből? Ha éhes a gyerek, azt is leszarja majd?
 29/71 anonim ***** válasza:
93%

Van akinek fontos, az egy másik kaszt, akinek nem.

Mindkét csoportban vannak emberek.

30/71 anonim ***** válasza:
31%

Nekem kifejezetten pozitív ha nincs autója, vagy van de nincs hozzánőve.

Félek az autóban, plusz környezetbarátabb tömegközlekedni vagy bringázni, ami nekem fontos.

(Páromnak van autója mert kell neki a munkához, de mikor összejöttünk akkor még nem volt.)

2022. aug. 18. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!