Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki tömegközlekedéssel menni...

Ciki tömegközlekedéssel menni (távolabbi) randira?

Figyelt kérdés

Igen, valóban a "Felnőtt párkapcsolatok" témakörbe szántam a kérdést.

Sokszor tapasztaltam már, hogy a felnőttek körében igenis ciki (még ha józan ésszel nem is az) tömegközlekedéssel randizni menni. Mert ez olyan "tinis" meg "gáz".

Most régebbi kérdésekből idéztem, de sok ismerősöm is hasonló véleményen van, pedig nem is olyan anyagiasak, vagy aranyásók.

Miért tartja ezt valaki cikinek?

2022. aug. 18. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
28%

33 evesen sajat pesti lakasom van es havonta megkeresem egy kozepkategorias autó árát.

Tomegkozlekedéssel járok randira.

2022. aug. 18. 12:19
 32/71 anonim ***** válasza:
45%
#21-22-23-25 ugyanaz a felhasználó (valami nyomi incel).
2022. aug. 18. 12:19
 33/71 anonim ***** válasza:
24%

Hogy lenne ugyanaz??? 😁😁

Omg

2022. aug. 18. 12:21
 34/71 anonim ***** válasza:
62%

Ha kicsit távolabbról nézzük: a világ a tőkekoncentráció felé halad. A világ 8 leggazdagabb emberének akkor a vagyona, mint a legszegényebb 2,6 milliárdnak. Akkor e nyolc emberből gondolom hat férfi, ők mind szuperférfiasak, a 2,6 milliárd fele férfi, ők mind lúzerek. Nem ám a rendszer szar, és kényszerít feleslegesen, idióta versenyre, egymás kiszorítására, s ezzel persze a gazdaságunk természeti alapjait túlhasználjuk, elégetjük a kicsit idejétmúlt boldogságfelfogásunk, elvárásaink nyomán. Nem baj, majd megoldódik magától, mivel mi picit éretlenek vagyunk, hogy ezt megoldjuk. Ahhoz bezzeg elég nagy a hatalmunk, hogy ezt a rossz rendszert fenntartsuk! Érdekes.

Egyébként (többek között) olyan városokat kellene tervezni, ahol nincs szükség kocsira.

2022. aug. 18. 12:21
 35/71 anonim ***** válasza:
24%

21es válasz vagyok. én is nő vagyok, de mégis miért kell védeni a haszontalan pasikákat akik busszal járnak és nem olyanok mint egy normális férfi?? nem tudom mi az az incel de nem is érdekel . én nem gondolom hogy az lennék amiatt, mert normális nő létemre normális férfivel szeretnék párkapcsolatban lenni, nem pedig valami hímnemű taggal.

nem várom el hogy mai modern audi vagy mercedes legyen, mert nem vagyok pénzéhes nő.

egy 100.000 ftos swift vagy maruti is jó vagy bármilyen kocsi, de igenis a FÉRFI létbe beletartozik a járművek szeretete, és az autóvezetés!

én adok magamra, lágy stílusú és kedves vagyok, akkor cserébe elvárom azt hogy a férfi férfias legyen, akivel összejövök majd... hisz ő sem örülne egy férfias nőnek????

Komolyan itt már mindenki bolond? A reális, jó válaszokat lepontozzátok, a libsi kommenteket amik meg pátyolgatják a jogsival nem rendelkező "pasit", meg felpontozzátok. :D

Aztán közben a való életben TI is azokat a pasikat részesítitek előnyben, akiknek van kocsija, meg érdeklődik az autóvezetés iránt, hisz a természetet meg az evolúciót nem lehet átverni!

Nyugodtan pontozzatok le, de igazam van, a természetet nem lehet kijátszani!!

Ez most nagyon kikívánkozott......

26/n

2022. aug. 18. 12:22
 36/71 anonim ***** válasza:
52%

Amúgy aki azzal jön, hogy ciki, hogy nincs jogsi meg autó: a kérdésben ez hol szerepel?

Igaz, még csak 17 vagyok, de van jogsim, sőt, megtehetném, hogy autóval menjek mondjuk egy randira, de a belvárosba például eszembe nem jutna, hogy aztán keresgéljem a parkolóhelyet. Sem most, sem 10 év múlva.

Ha ez valaki számára problémát okoz, legalább az első találkozás alkalmával kiderül, hogy közel sem hasonló az értékrendünk. Amúgy sem fogom mindig a szomszédba is kocsival fuvarozni.

2022. aug. 18. 12:24
 37/71 anonim ***** válasza:
42%
Itt senki nem lakik Budapesten? :D Itt nem kell kocsi.
2022. aug. 18. 12:25
 38/71 anonim ***** válasza:
25%
Azért tette le a jogsit és vett kocsit, hogy aztán ne használja?
2022. aug. 18. 12:26
 39/71 anonim ***** válasza:
26%
Jaj, én már biciklivel is mentem! Elcsesztem, sorry!
2022. aug. 18. 12:28
 40/71 anonim ***** válasza:
84%

Azért vannak lepontozva a válaszaid, mert a kérdésben nem volt arról szó, hogy van-e jogsija. A kérdés szempontjából azért nem volt hasznos a válaszod, mert a kérdés alapján az is lehet, hogy ott van a garázsban 8 autó, van jogsija, de valamiért mégis busszal megy.

2022. aug. 18. 12:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!