Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki tömegközlekedéssel menni...

Ciki tömegközlekedéssel menni (távolabbi) randira?

Figyelt kérdés

Igen, valóban a "Felnőtt párkapcsolatok" témakörbe szántam a kérdést.

Sokszor tapasztaltam már, hogy a felnőttek körében igenis ciki (még ha józan ésszel nem is az) tömegközlekedéssel randizni menni. Mert ez olyan "tinis" meg "gáz".

Most régebbi kérdésekből idéztem, de sok ismerősöm is hasonló véleményen van, pedig nem is olyan anyagiasak, vagy aranyásók.

Miért tartja ezt valaki cikinek?

2022. aug. 18. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
86%

Van olyan személyautó amit csak férfiak vezethetnek?

Van olyan autós iskola ahol nők nem tehetik le a jogsit?

Van olyan kereskedés ahol nőknek nem adnak el autót?

Egy huszonéves autó kormányát is kisujjal tekerem, a pedálok is könnyűek, ha ráadásul autamata akkor még egy majom is el tudja vezetni de a manuális váltó kezelése sem agysebészet. Ha baj van vele a többség szerelő műhelybe viszi. Szóval mi férfias van ebben??? A szomszédom egy 70 éves néni kocka Lada kombival mászkál...Írjátok le légyszi hányadik században maradtatok le? Azt tudtátok ugye hogy a föld kerek?

33f és van autóm

2022. aug. 18. 14:09
 62/71 anonim ***** válasza:
58%

"Aztán közben a való életben TI is azokat a pasikat részesítitek előnyben, akiknek van kocsija, meg érdeklődik az autóvezetés iránt, hisz a természetet meg az evolúciót nem lehet átverni!"

Nem. Nem kell mindenkire kivetíteni a gyári hibádat, mucus.

2022. aug. 18. 15:15
 63/71 anonim ***** válasza:
95%
Szilvike, ne írj privátot, nincs autóm szóval kár lenne ismerkednünk. Amúgy is gondolom egy pasi vagy aki kamu kommentekkel akarja bizonyítani az elkényeztetett aranyásó-sztereotípiát.
2022. aug. 18. 15:21
 64/71 anonim ***** válasza:
79%
Szegény Szilvitől úgy látszik a válaszolók többsége akkor kapott levelet. Köztük én is. :D
2022. aug. 18. 15:56
 65/71 anonim ***** válasza:
92%
Mit írt Szilvike? :D
2022. aug. 18. 15:58
 66/71 anonim ***** válasza:
78%

Istenem már sejtem, hogy honnan terjed a neten az a kretén dolog, hogy a nők 3 dologra buknak: Jóképűség, pénz, és nagy farok.

Nem attól lesz egy férfi igazi férfi, hogy letette a jogsit és kocsival mászkálgat ide-oda. És bevallom, ismertem olyan pasit, akinek volt jogsija, de olyan egy tirpák kretén volt, hogy nem csodáltam, hogy mindig hoppon maradt. Az én páromnak sincs jogsija, diplomája sincsen, se kocsija, de ezerszer választanám inkább őt, mint egy bunkó fazont akinek van egy hűűű de csodás jogsija

27/L

2022. aug. 18. 17:29
 67/71 anonim ***** válasza:
3%

Kérdező, én azt hittem hogy a kérdést férfi tette fel 😁

De ha nő vagy nem tartom cikinek ha busszal mész egy randira, a nőktől nem elvárás hogy saját autójuk legyen.

Viszont azokkal értek egyet, akik azt mondjak, hogy egy férfi igenis legyen képes letenni a jogsit, és vezetni, fenntartani egy autót, motort, robogót, bármit. Típustól, ártól függetlenül. Ez ma már kb. olyan mint egy érettségi. Segghülyének kell lenni ahhoz, hogy ne legyen valakinek. Persze kivételek mindig vannak, most nem erről beszélek.

2022. aug. 18. 18:17
 68/71 anonim ***** válasza:
32%
Jogsi és autó nélküli férfi vagyok. A megtakarításomból kijöttem külföldre dolgozni, hogy jobban keressek és hogy tapasztalatot szerezzek. Elég nehezen indultam el, a lakhatás is nehéz ügy volt kezdetben, nemhogy a kocsi. Egyáltalán nem érzem magamat a társadalom szemetének és nem gondolom, hogy szebb lenne a világ, ha engem kivégeznének, csak mert úgy ítélem meg, hogy jelenleg ésszerűtlen lenne autóra fordítani az erőforrásaimat. Lehet, hogy egyszer másként fogom gondolni, de ilyen horderejű döntéseket nem elkényeztetett nők hatására fogok hozni. Tök jó, ha valaki beleszületik abba, hogy válogathat a kocsik és a házak között, én jelenleg ezzel a létbiztonságomat sodornám veszélybe, ami súlyos felelőtlenség lenne. Szerintem pont az ilyenektől lehetne kétségbe vonni az értékemet és a párkapcsolatra alkalmassagomat, nem pedig attól, hogy számolom a pénzt és tervezek. Ha ennek az az ára, hogy a nők szerint életképtelen segghülye lúzer patkány vagyok, akkor ez van. Nem mondom, hogy nem esik rosszul, hogy szerintük ezt érdemli, aki tudatosan építkezik, de talán jobban is járok, ha nincsenek az életemben olyanok, akik naponta ilyen gondolatokkal bombáznának. Kíváncsi lennék, közülük hánynak kellett már külső segítség nélkül valós problémákkal megküzdenie életében.
2022. aug. 18. 18:31
 69/71 anonim ***** válasza:
37%

Te valami kilencvenes évekből jött időutazó vagy? Hogy a francba lenne már manapság 'olyan mint egy érettségi'? Budapesten SEMMI szükség nincs autóra. Amellett hogy gazdaságilag az egyik legrosszabb befektetés (gyorsan amorzitálódik, drága fenntartani, drága használni) tényleg értelmetlen. És ne gondold hogy csóró vagyok, 30as éveim elején saját modern lakásom van, és két cégben vagyok tulajdonos. De nincs autóm, életemben nem vezettem, és nem is fogok. Tökéletes a tömegközlekedés, ha sietek valahova (reptér, meeting, stb) akkor taxi. Nagybevásárlást neten rendelem ingyen.

Ha vezetnék is, valószínűleg csak egy car-sharing szolgáltatásra fizetnék elő, és használnám azokat az autókat. Napi 20 km alatt még az is olcsóbb, mint saját autót fenntartani.

Az ilyen beakadt agyú autómániások miatt lehet megfulladni a városban, nem lehet normálisan sétálni a járdán, és a közterületek 98%-a autóút, hogy aztán az autóik 97%-ban parkoljanak egy nap, 1.5%-ban pedig dugóban áljanak.

Mielőtt azzal jön valaki, hogy a lányok/randizás. Az elmúlt években hosszútávú kapcsolatban voltam (autó nélkül is működtethető), de szingliként sem okoz gondot. Múlt héten konkrétan négy 21-25 éves lánnyal dugtam.

Élet más területe... hm... több mint 50 országban utaztam, ennek a felét a kommentelők el sem tudnák helyezni a térképen. Túlélhető jogsi nélkül is.

Egyszerűen minden autófetisiszta véleményt körbe kell röhögnöm. 21. század van, tessék modernizálni, az autó az előző század slágerterméke volt.

2022. aug. 18. 18:41
 70/71 anonim ***** válasza:
34%

#66 Az én kérdésem alatt olyat írt valaki, hogy az igazi férfi nem mutatja ki az érzelmeit, ha mégis, akkor az egy szánalmas kis p.cs. Ja és a kérdésben az szerepelt, hogy egy fiú egy képen nem öleli meg a barátnőjét :D Majd lepontozták és betolt egy ilyet, hogy "na mi van LMBTQ nem tetszik?" Tiszta gyökerek néhányan 😅

Az én barátom még pénzt se keres, egyetemista, jogsija van, kocsija nincs. Mégis vele vagyok. Sőt, szeretem is.

2022. aug. 18. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!