Szerintetek mi lehet az igazság 2020, és a koronavírus járvány mögött?
Valószínűleg nem fog kiderülni a teljes igazság. Viszont az kiderült, hogy a gazdaság egy ingatag kártyavár ami össze tud dőlni. Én úgy gondolom, hogy lesz még sokkal rosszabb év is az életünkben. Remek úton haladunk ennek az irányába. Elértéktelenedik a valutánk és hatalmas az infláció. Nehéz lesz a megélhetés az átlag emberek számára.
A vírus szerintem valóban laboratóriumból került ki a társadalomba, de azt viszont kétlem, hogy ez egy szándékos eleme lenne a népesség csökkentésének amit a háttérhatalom tervezett meg.
Szinte bármi történik a világban lesz aki összeesküvést fog látni bele.
A média hatása viszont valóban elszomorító.
Van egy film ami egy remek társadalom kritika. Igaz, nem vírus van benne.
(Magyar címe: Ne nézz fel!)
"A vírus szerintem valóban laboratóriumból került ki a társadalomba, de azt viszont kétlem, hogy ez egy szándékos eleme lenne a népesség csökkentésének amit a háttérhatalom tervezett meg."
Én is így gondolom. Valszeg véletlen került ki a vírus a vuhani laborból. Talán észre sem vették akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!