Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az MLM korszaka lejárt?

Az MLM korszaka lejárt?

Figyelt kérdés
1 éve kezdtem bele a Forever vállalatnál dolgozni, mint értékesítő, de semmi eredménye nincsen. A szponzorom bíztat, hogy folytassam tovább, de nem látom már értelmét. De azért utoljára feltenném a kérdést, az mlm korszaka lejárt igaz?

2022. jún. 26. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
80%

Maxval kolléga írta már évekkel ezelőtt az alaptézist: Az MLM "sikeresen" egyesíti az alkalmazotti és a vállalkozói lét összes hátrányát.

:)))

2022. jún. 28. 14:32
 52/71 anonim ***** válasza:
70%

@51

Tetszik ez a mondás... van igazság benne :)

2022. jún. 28. 14:47
 53/71 anonim ***** válasza:
44%
Az a Max az meg kicsoda?
2022. jún. 28. 15:22
 54/71 anonim ***** válasza:
77%

53: ő...

[link]

2022. jún. 28. 16:43
 55/71 anonim ***** válasza:
77%
Tehát ebből is látszik, az egész mlm rendszer bukásra van ítélve. Nem is értem miért nyomatják még mindig ennyire
2022. jún. 28. 20:58
 56/71 anonim ***** válasza:
12%

@55

-OFF

"Tehát ebből is látszik, az egész mlm rendszer bukásra van ítélve."

Más is látszik még ebből - igazolja a kognitív disszonancia működését:

Van itt két ellentétes állítás:

-Maxval szerint az MLM "leplezett, legális piramisjáték, melyben a termék csak ürügy"

-Szerintem nem piramisjáték és a termék az alapja a működésének.

Számodra ez a két ellentétes állítás disszonanciát okoz. Ezt az agy valahogy fel kell oldja.

(Egyikünket sem ismered, tehát nem ez alapján fogsz dönteni.)

A legegyszerűbb módja az ellentét feloldásának, ha egyszerűen eldobod azt az állítást, ami nem egyezik a korábbi véleményeddel.

Nézzük a tényeket:

-piramisjáték: a hatóságok sem annyira hülyék, hogy sok-sok év alatt ne jöttek volna rá, hogy ez bújtatott piramisjáték.

-termékek: #8 leírta, hogy ők rendszeresen és önszántukból vásárolták a termékeket.

Viszont ezek az állítások ellentétben állnak az eddigi nézőpontoddal, így nem tehetsz mást, mint figyelmen kívül hagyod.

Nincs ezzel semmi gond, így működik az emberi agy. (Azt ne felejtsd el, hogy bármikor megváltoztathatod korábbi álláspontodat. Nem fog összedőlni a világ).

Nyilván akkora a szakadék a két álláspont között, hogy valószínűleg soha nem fogod felülbírálni a korábbi véleményedet. Nem is azért írtam le ezeket, mert azt remélem, hogy mától kezdve nem fogod utálni az MLM-et.

De talán mások is olvassák még ezt és nekik érdekes lehet.

-ON

2022. jún. 29. 07:16
 57/71 anonim ***** válasza:
81%

Tehát beismerten reklamcelból vagy itt. Hogy tájekozatlan lúzer embrrek olvassák a süket dumáidat és bekábítsd őket a hálózatodba..

Köszönjük Emese... 😂😂😂

2022. jún. 29. 08:05
 58/71 anonim ***** válasza:
30%

@57

Igen, beismerem (soha nem is titkoltam), hogy reklámcélból vagyok itt. Az MLM-et reklámozom.

(Azt is leírtam, hogy nem akarok itt senkit toborozni (téged főleg nem), ezért még a cégem nevét sem említem, hanem csak az MLM-ről általánosságban beszélek).

Gondolom ezt az információt is eldobtad, hogy ne okozzon nálad kognitív disszonanciát. Különben nem írtál volna ilyet.

2022. jún. 29. 08:51
 59/71 anonim ***** válasza:
78%

Menj át a szomszédos kérdés alá, és okítsd a wannabe-milliomos mlm-est, hogy mennyi tőke kell neki MLM alapításához... :))))

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..

2022. jún. 29. 10:03
 60/71 anonim ***** válasza:
78%

kituggya!

Az a baj, hogy nincs igazad. A termék csak ürügy, semmivel nem tud többet, mint bármelyik hasonló termék, csak úgy van beállítva. De pusztán logikai alapon is ki lehet következtetni, az MLM rendszerben árusított termékeken keletkező hasznon egy csomó ember osztozik, az a pénz valahonnan előteremtődik, nem a speciális, drága alapanyagokra, vagy technológiára kell fordítani, hanem a piramis tagjai közt elosztani.

2022. jún. 29. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!