Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik kultúrába, országba,...

Melyik kultúrába, országba, korszakba születnétek újra, ha lenne rá lehetőség?

Figyelt kérdés

Milyen fizikai, szelemmi adottságokkal?

Milyen nemmel/genderrel?

:)

2021. dec. 1. 16:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a 60-as évek Amerikájába, vagy a jövőben valamikor. A nemem és adottságaim megfelelnek.

23L

2021. dec. 1. 16:29
 2/20 anonim ***** válasza:
36%

Középkorba lennék egy előkeles nagy befolyással bíró nemes.

Ez a célom ebbe az időben is. :)

Legalábbis a mai megfelelője.

2021. dec. 1. 16:34
 3/20 anonim ***** válasza:
28%
Mint kicsoda-micsoda? Ez így zsákbamacska, de pár évet lehúznék itt-ott ekkor-akkor, ha lenne rá mód.
2021. dec. 1. 16:35
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
2000-es évek. (2000-2012 környéke). :)
2021. dec. 1. 16:35
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

Valamelyik skandináv országban vagy Finnországban. Esetleg USA New England vagy Midwest régiójában.

Magyarországon biztos, hogy nem akarnék újra. Egyébként magzat koromban volt néhány húzásom, ami miatt majdnem nem születtem meg. Szerintem már akkor is tudtam milyen primitív országban fogok világra jönni és inkább a halált választottam volna.

2021. dec. 1. 16:37
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A középkort (11.-13.sz.) szívesen megnézném élőben. De férfiként születnék újra, valami olyan pozícióban, ami elég magasrangű ahhoz, hogy jól védett helyen lakhasson és ne kelljen túl sokat nélkülöznie, de nem túl fontos ember annyira, hogy mindenki meg akarja ölni.
2021. dec. 1. 16:37
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanide ugyanígy.

Ha egyszer sikerül ebből a pokolból kvergődnöm magamat, akkor azt az erőt és kitartást, ezt az életszemléletet hasznomra fogom tudni fordítani.

2021, Budapest, 31F csórónál kicsit jobb

2021. dec. 1. 16:47
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálnám a kilencvenes éveket úgy, hogy nem gyerek vagyok akkor, hanem már tini vagy huszonéves.
2021. dec. 1. 16:51
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
A 2000-es évek elejére, mert akkor születtem és a mai korommal kíváncsi lennék az akkori állapotokra, meg hogy mennyiben valósulna meg az, amire nosztalgiával gondolok azóta is. Gyerekként boldogabbnak és naivabbnak tűntek az emberek akkor. Na meg nézhetném/viselhetném/hallgathatnám azokat frissen, ami ma már retronak számít akkoriból. :)
2021. dec. 1. 16:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, igen. 20/L vagyok és maradnék is szívesen. Meg szerintem Magyarországon, mert lehet, jobb hely volt akkoriban. :)
2021. dec. 1. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!