Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnétek hogy legyen a...

Szeretnétek hogy legyen a "gyakorin" lehetőség arra, hogyha egy kérdést, választ elírtatok, módosítsátok, mint pl. a FACE-en lehet?

Figyelt kérdés

Tudjuk hogy a felhasználók nagyobb része igénytelen e-tekintetben, de engem zavar ha elküldtem, és utólag veszem észre a hibát.

Láttam már olyan véleményt is hogy valakinek tetszene a hozzászólások mellé írni a hozzászólónak címzett választ! Illetve egy lehetőség hogy egy gombnyomással lehessen a hozzászólóhoz címezni véleményt. (azonosító, idő, kód alapján)

2021. szept. 22. 07:12
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
sokak szerint hasznos volna szerintem, meg hát szerintem is...ilyenkor jó a nyelvtannáciknak, hogyha elgépelsz valamit, rögtön lesz mibe belekötni, még ha a kérdésedre nem is tud választ adni...:D
2021. szept. 22. 07:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a válaszokra így lehet reagálni akkor a valódi kérdés el is veszne, senki nem azzal foglalkozna.

Így is rohadt unalmas, mikor 10 válaszon keresztül veszekszik két ember és sehol egy új vagy használható válasz.

Rendezzék le privátban.

2021. szept. 22. 07:50
 3/7 A kérdező kommentje:
A legnagyobb gond szerintem a sok kamu kérdés. És valószínűleg az oldal is generál kérdéseket. A gyakori valójában halott oldal. Csak a veszekedés, és az ismerkedési vágy tartja fenn szerintem is!
2021. szept. 22. 07:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hasznos funkció lenne. Jártam már úgy, hogy a telefonom felülbírálta, amit írtam, és teljesen más ment ki, mint amit akartam, mert átírta. Most már nem használom az autocorrectet, de sokan igen.
2021. szept. 22. 09:56
 5/7 BringaManó ***** válasza:
91%

Hát ja, vannak kamukérdések meg értelmetlen kérdések, és biztos az oldal által "generált" kérdések is – nagy kérdés, hogy ezt a fentit melyikbe soroljam... mindháromba?... :-D

(talán az utóbbi legkevésbé)

2021. szept. 23. 08:43
 6/7 A kérdező kommentje:

# Bringa Manó!

Én tényleg azt hiszem, hogy a kérdések egy része mesterségesen generált. Ha egy indokolatlanul trágár hozzászólást későn találok meg, nem jelenthetem. Persze nem mindenkit dühít a trágárság, de mivel bárki kiadhatja magát felnőttnek tud írni bárki a felnőtt rovatokba is. Olvasni pedig még egyszerűbb. Ez a világ halálra van itélve!

2021. szept. 23. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hasznos lenne. Mindig is hiányoltam, hogy nem lehet szerkeszteni a szöveget utólag, vagy ha éppen már nem aktuális, akkor törölni az egészet.
2021. okt. 18. 15:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!