Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 28 évesen nagyon öregnek...

28 évesen nagyon öregnek érzem magam. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok.

2021. szept. 22. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Vitaminhiány.
2021. szept. 22. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
én is 22/f és már el is fáradtam nincs kedvem semmihez.
2021. szept. 22. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

21 L

Az élethez nincs kedvem.. Öregnek és fáradtnak érzem magam..

2021. szept. 22. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Befolyásolja ezt az esetleges éjszakázások, bulik, munka, pia, nem megfelelő alvás-étkezés hosszabb távon, stb.
2021. szept. 22. 21:38
 5/12 anonim ***** válasza:
5%
Bwháhá, sok életképtelen kis vén bolond. Húzzátok le magatok a WC-n. 😈
2021. szept. 22. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Gyerekek, nincs ebben semmi. Aki így érez, még nem talált rá az útjára. Kérdezd meg magadtól, akár meditatív szinten is, hogy "Mi ez? Mi ez, ami szememmel lát, fülemmel hall, érzékszerveimmel érzékel? Mi ez? Mi a dolgom?" A buddhisták is alkalmazzák, sikerrel. Ha kitartóan gyakorolsz, megjönnek a válaszok is.

Sőt plusz dolog: nem volt valami komoly álmod, vágyad gyerekként, fiatalként? Hogy mi akarsz lenni, hogy mit akarsz csinálni? Nem volt olyan szakma, ami tetszett volna, de lebeszéltek róla? Pl az én életem ilyen. 18 évesen akartam valamit, ami 47 éves koromban jött el, de eljött. Ha nem akarsz 10-20 évet várni az életedre, akkor meditálj rá a fentiekre.

2021. szept. 22. 21:45
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Én 19 évesen érzem ezt. A halál megváltás lenne.
2021. szept. 22. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
3. szimpinek tűnsz, látok némi hasonlóságot 2. voltam.
2021. szept. 22. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:
5. nem vagyunk életképtelenek(jó én igen, nem értek a papírmunkákhoz) csupán csak nem sok értelme van (így) tengődni.
2021. szept. 22. 21:55
 10/12 anonim ***** válasza:
20%

Mert az vagy.

Kb 25 éves korod után már csak lassú degradáció van. Persze, ez csak évek alatt lesz látható és érzékelő, de már elkezdődött ez a folyamat.

Meg lassan vége van annak az életszakasznak az életedben, amikor önmagadra tudsz fókuszálni 100%ban, ez után jön a komolykapcsolat + gyerekek, ami után le esik rólad a fókusz.

(Persze nem mindenki válal gyereket, de többen igen, mint nem)

Szóval fiatal vagy, de már lassan vége van. Nem az életednek, hanem a fiatal gondnélküli életnek.

2021. szept. 22. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!