28 évesen nagyon öregnek érzem magam. Miért lehet ez?
21 L
Az élethez nincs kedvem.. Öregnek és fáradtnak érzem magam..
Gyerekek, nincs ebben semmi. Aki így érez, még nem talált rá az útjára. Kérdezd meg magadtól, akár meditatív szinten is, hogy "Mi ez? Mi ez, ami szememmel lát, fülemmel hall, érzékszerveimmel érzékel? Mi ez? Mi a dolgom?" A buddhisták is alkalmazzák, sikerrel. Ha kitartóan gyakorolsz, megjönnek a válaszok is.
Sőt plusz dolog: nem volt valami komoly álmod, vágyad gyerekként, fiatalként? Hogy mi akarsz lenni, hogy mit akarsz csinálni? Nem volt olyan szakma, ami tetszett volna, de lebeszéltek róla? Pl az én életem ilyen. 18 évesen akartam valamit, ami 47 éves koromban jött el, de eljött. Ha nem akarsz 10-20 évet várni az életedre, akkor meditálj rá a fentiekre.
Mert az vagy.
Kb 25 éves korod után már csak lassú degradáció van. Persze, ez csak évek alatt lesz látható és érzékelő, de már elkezdődött ez a folyamat.
Meg lassan vége van annak az életszakasznak az életedben, amikor önmagadra tudsz fókuszálni 100%ban, ez után jön a komolykapcsolat + gyerekek, ami után le esik rólad a fókusz.
(Persze nem mindenki válal gyereket, de többen igen, mint nem)
Szóval fiatal vagy, de már lassan vége van. Nem az életednek, hanem a fiatal gondnélküli életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!