26 évesen öregnek érzem magam,18-20 éves lányoknak nem is kellek, mert már szerintük öreg vagyok.Normális érzés ez?
Miért baj az, hogy a 18-20 éves lányok szerint öreg vagy? A 18-20 évesek még csak most érettségiznek, egy 26 éves embernek pedig már simán megvan a mesterdiplomája, külön él, évek óta dolgozik, karriert épít, esetleg már családot tervez. Teljesen más korszak.
De öregnek azért ne érezd magad. A 10-12 éveseknek én is öreg vagyok.
(18-20 éves lány vagyok)
Persze vannak kivételek, ismerek több 18-20 éves lányt is 30-as pasival.
Biztos van olyan lány aki veled egy szinten van, de leginkább tényleg valami 19 körüli kislányt kéne keresned. Nekik még nincs azért akkora igényük.
Nekem azért már nem jön be ha egy 26 éves "férfi" a szüleinél lakik
Én sem akarok családot vagy 10 évig.
De nekem férfi kell és nem gyerek
Nem szégyen ha otthon laksz
Van akinek ez így jó.
De ne várd el hogy akinek más az igénye az elfogadja mert szerinted ezzel nincs semmi baj.
Én már alig vártam 18 évesen hogy elkoltozzek otthonról. Saját kis szférám legyen a városban. Legyenek nálam bulik stb. Ne kelljen alkalmazkodni
Elmentem dolgozni és 22 évesen ki is vettem egy garzont. Szerintem ez a normális és az élet rendje hogy önállósodunk. És ez az ami imponáló egy férfiban és egy nőben is egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!