26 évesen öregnek érzem magam,18-20 éves lányoknak nem is kellek, mert már szerintük öreg vagyok.Normális érzés ez?
46 éves vagyok és talán sosem éreztem még ilyen fiatalnak magam, bár nem is gondolkoztam ezen igazán. Most érettségizem :D
Teszek rá, hogy mások szerint ez normális-e. A kor egy dolog, nem érdemes vele foglalkozni.
26 évesen nem vagy öreg, ha annak érzed magad, akkor valami baj van, nem normális dolog.
Én 45 éves vagyok, most egy 22 éves lány nagyon szeretne velem kapcsolatot.(csak nekem már családom van) Szóval biztos vagyok benne, hogy olyan nincs hogy a 18-20 éves LÁNYOK öregnek tartanak, esetleg van olyan 18-20 éves, aki annak tart, de mind biztos, hogy nem.
26 évesen még fiatal vagy, nem pedig öreg. Majd ha 70-80 éves leszel, na akkor leszel öreg! Minek érdekel téged 18-19 éves kislányok véleménye? Nem felnőtt 25-26 éves nőkről beszélek, hanem kislányokról. Manapság egyébként is kitolódott az érettségi szint. Az inkább 23 éves kortól kezdődik.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!