Az MLM korszaka lejárt?
Nem, nem járt le, ám már elkezdődött.
Aki dolgozik, keres, talál. Vevőket, üzlettársakat, jövedelmet, üzleti szinteket, új autót, utazásokat, új házat.
Aki dolgozik, az talál...
Ha valaki nem ér el semmilyen eredményt, az egyetlen dolgot jelent: az illető nem csinál semmit az üzlete érdekében.
Már szerintem több mint egy évtizede, mikor egy régi ismerősöm egyetem mellett csinálta az "MLM"-et, nekem is előadta a nagy műsort, láttam az időbeosztás tervezőjét. Mikor éppen nem egyetemi órája volt, akkor valakivel leült téríteni. De nyilván akkor sem volt már minden ember palimadár. Valamennyi pénze volt belőle, de messze nem annyi, amennyit a szemináriumokon ígérgettek hogy lehet.
Kis mellékszál, hogy azt az MLM céget már régen megszüntették, egyrészt valami hatalmas adócsalás ment a cég mögött, másrészt ugyan volt termék a cégnél, mert egy un. tőrzsvásárlói hálózat volt, tehát nem klasszikus piramisjáték, de az üzleti modelljüknek volt valami olyan aspektusa is, amivel a piramisjátékot is megvalósították.
#13: Csak nem a Biocom/ ökonet? Épp a napokban volt róla cikk... (Bár elég sok mlm-es cégnél lehet adócsalás :-D)
Több százmilliós áfacsalási ügybe keveredett a Biocom étrend-kiegészítőket forgalmazó „Ökonet-Európa” Kft.
Ja, és persze ide is megérkezett a szokásos észosztó...
"nem foglalkoztál vele eleget".
Bullshit a köbön.
"Napi/heti hány órát foglalkozol az üzlettel?"
Milyen üzlettel? Amikor nekem próbálták elmondani, hogyan kell csinálni, akkor azt mondták dícsérni kell a terméket. Én meg azt mondtam, hogy előbb kipróbálom, és ha nekem nem teszik, nem fogom tudni dícsérni a terméket. Akkor belőled nem lesz jó termékforgalmazó, mondták. Szóval megbeszéltük előre, hogy hazudni nem fogok, csak azért, hogy a termék menjen...
17: köszi!
Hja, Leinemann.... Hányan mentegették (talán itt a GYK-n is...) anno, úgy próbálták beállítani, mint a szegények jótevője... aztán egy köztörvényes bűnöző volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!