Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az MLM korszaka lejárt?

Az MLM korszaka lejárt?

Figyelt kérdés
1 éve kezdtem bele a Forever vállalatnál dolgozni, mint értékesítő, de semmi eredménye nincsen. A szponzorom bíztat, hogy folytassam tovább, de nem látom már értelmét. De azért utoljára feltenném a kérdést, az mlm korszaka lejárt igaz?

2022. jún. 26. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem járt le, ám már elkezdődött.

Aki dolgozik, keres, talál. Vevőket, üzlettársakat, jövedelmet, üzleti szinteket, új autót, utazásokat, új házat.

Aki dolgozik, az talál...

Ha valaki nem ér el semmilyen eredményt, az egyetlen dolgot jelent: az illető nem csinál semmit az üzlete érdekében.

2022. jún. 27. 00:10
 12/71 anonim ***** válasza:
62%
Én írtam a 7-est, a 10-esnek is igaza van, úgy is lehet eredményt elérni, ha esetleg nincs hozzá annyi tehetséged, de sok időt fordítasz rá. Sokan azt hiszik, hogy felhívnak néhány embert, időnként elmennek bemutatót tartani, aztán dől a pénz. Gondolom főleg az elején teljes munkaidős feladat, ráadásul délután, este, hétvégén, amikor otthon vannak az emberek. Annak is tudatában kell lenni, hogy valami szart árulsz tízszeres áron, de komoly pofával elő tudod adni, hogy csodaszerről van szó. Szóval rosszul csinálsz valamit, azért nincs eredmény. Aki segít neked ebben, annak jól megy, nem mondja, hogy mit csinálj máshogy?
2022. jún. 27. 07:52
 13/71 anonim ***** válasza:
81%

Már szerintem több mint egy évtizede, mikor egy régi ismerősöm egyetem mellett csinálta az "MLM"-et, nekem is előadta a nagy műsort, láttam az időbeosztás tervezőjét. Mikor éppen nem egyetemi órája volt, akkor valakivel leült téríteni. De nyilván akkor sem volt már minden ember palimadár. Valamennyi pénze volt belőle, de messze nem annyi, amennyit a szemináriumokon ígérgettek hogy lehet.

Kis mellékszál, hogy azt az MLM céget már régen megszüntették, egyrészt valami hatalmas adócsalás ment a cég mögött, másrészt ugyan volt termék a cégnél, mert egy un. tőrzsvásárlói hálózat volt, tehát nem klasszikus piramisjáték, de az üzleti modelljüknek volt valami olyan aspektusa is, amivel a piramisjátékot is megvalósították.

2022. jún. 27. 09:51
 14/71 anonim ***** válasza:
70%

#13: Csak nem a Biocom/ ökonet? Épp a napokban volt róla cikk... (Bár elég sok mlm-es cégnél lehet adócsalás :-D)

[link]

Több százmilliós áfacsalási ügybe keveredett a Biocom étrend-kiegészítőket forgalmazó „Ökonet-Európa” Kft.

2022. jún. 27. 10:12
 15/71 anonim ***** válasza:
91%

Ja, és persze ide is megérkezett a szokásos észosztó...

"nem foglalkoztál vele eleget".

Bullshit a köbön.

2022. jún. 27. 10:13
 16/71 anonim ***** válasza:
82%

"Napi/heti hány órát foglalkozol az üzlettel?"

Milyen üzlettel? Amikor nekem próbálták elmondani, hogyan kell csinálni, akkor azt mondták dícsérni kell a terméket. Én meg azt mondtam, hogy előbb kipróbálom, és ha nekem nem teszik, nem fogom tudni dícsérni a terméket. Akkor belőled nem lesz jó termékforgalmazó, mondták. Szóval megbeszéltük előre, hogy hazudni nem fogok, csak azért, hogy a termék menjen...

2022. jún. 27. 10:19
 17/71 anonim ***** válasza:
60%

"Csak nem a Biocom/ ökonet"

Nem.

[link]

2022. jún. 27. 11:45
 18/71 anonim ***** válasza:
70%

17: köszi!

Hja, Leinemann.... Hányan mentegették (talán itt a GYK-n is...) anno, úgy próbálták beállítani, mint a szegények jótevője... aztán egy köztörvényes bűnöző volt...

2022. jún. 27. 11:47
 19/71 anonim ***** válasza:
70%
Régi haverom is nagyon lelkes volt az elején, de valamivel később de még ez a bukás előtt kiábrándult, mert amennyire láttam ő elég komolyan nyomta, de még is csak töredék pénzt hozott az egész, mint a nagy állomvagyont, amivel minden szemináriumon kábították őket.
2022. jún. 27. 12:01
 20/71 anonim ***** válasza:
13%
Szóval, kérdező, napi/heti hány órát foglalkozol az üzleteddel?
2022. jún. 27. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!