Az MLM korszaka lejárt?
@kérdező
Nekem nagyon az az érzésem (már megint), hogy te soha nem dolgoztál MLM-ben és csak a feszültséget szeretnéd itt kelteni.
Mi az, hogy a "Forever vállalatnál" dolgozol? Ez valami vicc? A Forever vállalatnak vannak alkalmazottai, ők valóban a vállalatnál dolgoznak, de ők nem MLM-eznek, hanem raktárosok, igazgatók, csomagolók stb.
Ha napi 5-6 órát foglalkoznál ezzel, akkor ezt illene tudni.
Arról sem írtál, hogy mit dolgoztál abban a napi 5-6 órában. A rendezvényekre és képzésekre járás az nem munka, abból egy vasad sem lesz? Vagy valaki azt mondta neked, hogy attól lesz pénzed, hogy eljárkálsz rendezvényekre?
Vagy itt ez a másik: #2 "Bosszantó, hogy ennyi ideig bepaliztak"
Az a bosszantó, hogy te próbálsz itt bepalizni másokat.
Mégis hogy paliztak volna be? Milliókat ígértek nulla munkával? Ne nevettess... hány éves vagy?
Vagy úgy paliztak be, hogy te keményen dolgoztál (napi 5-6 órát), teljesítetted a cég által előre megszabott (és nyilvánosan hozzáférhető) feltételeket, de a cég nem fizetett ki téged. Ebben az egy esetben valóban bepaliztak...volna. De én még nem hallottam SOHA olyanról, hogy egy nagy múlttal rendelkező MLM cég ne fizette volna ki a jutalékot, annak ellenére, hogy valaki teljesítette a szerződésben foglalt feltételeket. SOHA. Ha ez veled mégis megtörtént, akkor megfogtad az isten lábát és a gatyájukat is leperelheted róluk.
Szóval mesélj: mekkora forgalmat generáltál a cégnek és mennyi jutalékot fizettek érte?
24: megelőztél! :-D
szinte szóról szóra ezt akartam írni. :-D
@28
"Amúgy pedig a Forever Living Produkt Kft az szerinted mi?"
Az egy cég, egy vállalat. De te akkor sem dolgoztál náluk, mint ahogy a kérdésedben írtad. És ez nem csak játék a szavakkal, ezt illik tudni azoknak, akik valóban MLMeznek.
"...dinka módjára bevettem, hogy milliós tételeket lehet szerezni hálózatépítéssel, szponzorálással."
És nem lehet? Annyira nem vagyok képben az FLP-vel, de ha jól tudom, akkor vannak ott is, akik milliós tételeket keresnek.
Különben mit jelent az, hogy dinka módjára bevetted?
Ki mondta azt neked, hogy annyit lehet keresni? És te simán elhitted neki? Jól értem, hogy egy ember véleménye alapján nekiálltál 1 éven át napi 5-6 órát dolgozni, anélkül hogy elolvasd a cég marketing tervét? Ha pedig elolvastad, akkor tudtad már az elejétől kezdve, hogy a milliós tételekért nagyon nagy forgalmat kell generálni a cégnek.
Egyre jobban sántít ez a történet.
Jaj mintha pont te nem tudnád, hogy az összes MLM-es szélhámos ezzel házal, hogy itt pár év kemény munkával el lehet érni a csiliárdos passzív jövedelmet.
Az álnaívságod amit előadsz szinte már fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!