Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért egyre lustább, igénytele...

Miért egyre lustább, igénytelenebb és kövérebb a társadalom?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok, heti 4-szer sportolok, dolgozom is, soha eszembe nem jutna annyira ártani a testemnek, hogy szemét kajával tömöm (ezért is megy el inkább havi 100e ft élemiszerre). Ellenben gusztustalan, hogy az apatest/anyatest és a hurka lett a jellemző az embereknél, míg nekem izmos felsőm és kockás hasam van, amit 3 év kemény sporttal értem el.
2022. jún. 25. 16:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#19 Köszönöm, hogy segíteni próbálsz, de én ezekben nem hiszek. Sajnos a genetikát nem lehet felülírni. Én hiszek az orvostudományban, mert kiváló orvosoknak és kórházi személyzetnek, a jókor és jól alkalmazott kezeléseknek köszönhetem az életem.
2022. jún. 25. 21:19
 22/28 A kérdező kommentje:
#21 Sajnálom a betegséged, de abban szerintem te is egyetértesz velem, hogy indokolatlanul egészségtelen életmódot él jelentős emberek része, akik közül nagyon sokan megelőzhetnének bizonyos betegségeket.
2022. jún. 25. 21:22
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Anyukám is így gondolta egy ideig, csak már későn volt nyitott másra, de nem is élte túl, hogy sokáig csak az orvosokba vetette a mérhetetlen hitét. Elég lett volna elengednie a múlt sérelmeit, megbocsátani a mérgező anyjának és a további életéből 100%-osan kizárni őt. 56 évesen meghalt, 12 évig volt daganatos.

A koldus NE válogasson. Minden követ meg kéne mozgatni, hogy meggyógyulj. Mióta is vagy beteg? Meggyógyultál már? A fehérköpenyeseknek nem céljuk, hogy te meggyógyulj. Nem hiába vezető halálok Magyarországon a daganat. Ha annyira jó gyógymóduk lenne, nem halnának meg ennyien ebben.

Dr. Máté Gábor is leírta a lelki egészség fontosságát.

Sok betegség lelki eredetű. Te sose hallottál még arról, hogy a stresszes életvitel milyen fizikális betegségekhez vezet?

2022. jún. 25. 21:30
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Egyetértek abban, hogy sokan élnek egészségtelenül, de én úgy gondolom, hogy ennek sok esetben igenis van oka és abban sem értek egyet, hogy ezért embereket kéne megítélni anélkül, hogy tudnád ezeket az okokat.

#23 8 évvel ezelőtt lettem beteg. Műtét után még 6 hónapig tartott a kezelés, azóta tünetmentes vagyok, elvileg "gyógyult" de ezt majd az idő dönti el. A családban halmozottan voltak daganatos betegek, ezért jártam el mindig minden szűrésre, így derült ki a daganat nálam is, még viszonylag korai stádiumban.

A kezelés módjáról nem szeretnék veled vitatkozni. Mint említettem, én hiszek az orvostudományban. Nem próbállak meggyőzni a magam igazáról, kérlek te se bíráld felül az enyémet.

2022. jún. 25. 21:45
 25/28 anonim ***** válasza:
66%
A zemberek követik a Vezírezredes mintáját, de a zemberek nagy rész nem feltétlen jó kedvvel, hanem mert a zemberk egyre nagyobb részének a jövedelme nem engedi meg a minőségi ételt, így mindenféle xar ételt tud enni csak, ami hájast képez belőlük.
2022. jún. 25. 21:55
 26/28 anonim ***** válasza:
71%
Mit érdekel az téged? Keress egy feszes pipit magadnak, ha neked az kell. A többieket meg hagyd békén.
2022. jún. 26. 10:05
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van olyan is, hogy igénytelenség és lustaság miatt szed fel kilókat valaki, de bizony nem kevés azon emberek száma sem, akik anyagilag nem állnak úgy, hogy havi 100 ezer kiteljen a költségvetésükből az egészségesebb kajákra. Vannak akiknek ennél jóval kevesebből kell kihozni.
2022. jún. 27. 11:30
 28/28 anonim ***** válasza:
44%

Remélem, hogy az ilyenek nem veszik kg számra az édességet és liter számra a cukros löttyöket. Ha arra van pénz, akkor van a minőségibb ételre is.

2022. jún. 27. 11:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!