Miért egyre lustább, igénytelenebb és kövérebb a társadalom?
Anyukám is így gondolta egy ideig, csak már későn volt nyitott másra, de nem is élte túl, hogy sokáig csak az orvosokba vetette a mérhetetlen hitét. Elég lett volna elengednie a múlt sérelmeit, megbocsátani a mérgező anyjának és a további életéből 100%-osan kizárni őt. 56 évesen meghalt, 12 évig volt daganatos.
A koldus NE válogasson. Minden követ meg kéne mozgatni, hogy meggyógyulj. Mióta is vagy beteg? Meggyógyultál már? A fehérköpenyeseknek nem céljuk, hogy te meggyógyulj. Nem hiába vezető halálok Magyarországon a daganat. Ha annyira jó gyógymóduk lenne, nem halnának meg ennyien ebben.
Dr. Máté Gábor is leírta a lelki egészség fontosságát.
Sok betegség lelki eredetű. Te sose hallottál még arról, hogy a stresszes életvitel milyen fizikális betegségekhez vezet?
Kérdező: Egyetértek abban, hogy sokan élnek egészségtelenül, de én úgy gondolom, hogy ennek sok esetben igenis van oka és abban sem értek egyet, hogy ezért embereket kéne megítélni anélkül, hogy tudnád ezeket az okokat.
#23 8 évvel ezelőtt lettem beteg. Műtét után még 6 hónapig tartott a kezelés, azóta tünetmentes vagyok, elvileg "gyógyult" de ezt majd az idő dönti el. A családban halmozottan voltak daganatos betegek, ezért jártam el mindig minden szűrésre, így derült ki a daganat nálam is, még viszonylag korai stádiumban.
A kezelés módjáról nem szeretnék veled vitatkozni. Mint említettem, én hiszek az orvostudományban. Nem próbállak meggyőzni a magam igazáról, kérlek te se bíráld felül az enyémet.
Remélem, hogy az ilyenek nem veszik kg számra az édességet és liter számra a cukros löttyöket. Ha arra van pénz, akkor van a minőségibb ételre is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!