Miért egyre lustább, igénytelenebb és kövérebb a társadalom?
Garantálom nem tudsz hízni és erre mondod hogy eredmény és sportos!
Én is vékonynak számítok, de a testvérem küzd a kilókkal rendesen mégse verem a nyálam arra mennyire jobb vagyok mert nem vagyok!
Sokan nem veszik figyelembe, hogy mindenkinek vannak vékony, kövér rokonai és el kell fogadni őket!
Esetleg szólhatsz, hogy aggódsz az egészségéért!
Rajtam is 35 fölött kezdtek megmaradni a kilók, addig bármit ehettem, egy dekát nem tudtam hízni, sokáig inkább sovány voltam. Te még csak 28 éves vagy, még neked is változhat az anyagcseréd.
Egyébként sokan nem tudnának ennyi pénz élelmiszerre kiadni, az emberek többsége leginkább az élelmiszeren spórol, ha spórolni kell, és a szemét kaják olcsóbbak. Egy zacskó chipset már kapsz 200 Ft alatt is, 1 kg paradicsom 500-1500 Ft még a legolcsóbb multiban is.
Anyukám, aki 56 éves koráig élt, majdnem a haláláig 42 kg volt, közvetlen halála előtt betegsége miatt lefogyott. Szóval nem kell itt jönni, hogy jaj valaki idősödik, és törvényszerűen elhízik, mint egy di..sznó esetleg. Oké, változik a test és az anyagcsere, ezzel együtt, változz te is, alkalmazkodj!! Tudom, ez sokaknak irtó nehéz. Nem úgy kell étkezni 50 évesen is, mint 20 évesen.
Kérdésre a válasz: a társadalom igencsak jólétben él, a mekik állandóan tele vannak, a kajarendelés igencsak jól megy mostanság, a bevásárolókosarakban állandóan látni nasikat, kólákat, üdítőket..stb. Az emberek lusták mozogni, de zabálni mértéktelenül azt tudnak.
Sajnos nincs igényük az egészégre, de ha betegek, akkor megy a panaszkodás. Tenni kéne azért, hogy egészségesek maradjunk.
A magyar társadalomban mindenre van kifogás, főleg, hogy "alig eszem valamit, mégis hízom; sőt, még a levegőtől is hízom.."
Mindenki azt fogja kapni, amit megérdemel, amit a testének adott. A test nem felejt.
Szokták mondani: "Az vagy, amit megeszel."
Mert másnak más a fontos. Nem vagyok kövér (181cm/78kg), de azon túl, hogy nem zabálok ész nélkül, én sem sportolok különösebben. Néha elmegyek korcsolyázni, illetve sokat járok bringával, és ennyiben ki is merül nálam a sportolás.
Viszont sokat olvasok, sokat tanulok, nekem ez sokkal fontosabb, mint a kockák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!