A futár volt a hibás ebbe a történetbe vagy én?
Rendeltem egy csomagot,a futár amikor hívott már a hangján hallani lehetett hogy ideges valami miatt,csak annyit mondott hogy csomagot viszek,nem koszont..en igen,mondtam neki hogy rendben hozhatja itthon vagyok
Felis hozta kézbe a 5.emeletre,(nincs liftunk)
Picibabával vagyok itthon nem tudtam rogton ajtot nyitni pont tettem le aludni,persze hosszába nyomta a csengőnket, (ahogy az ajtóhoz érkezett rogton nyomta nem várt 1 percet sem )felis ebredt rogton a pici es orditott..
Kártyával szerettem volna fizetni de a terminál valamiért nem csatlakozott a hálózathoz igy nem tudtam.
Gyorsan megneztem lenne e itthon annyi penzem 65 ezer ft szerencsere volt itthon de a csomag 65,593Ft volt
Egy ezrest meg találtam pluszba itthon de nem akartam +400Ft borravalót adni mert a stílusa miatt nem érdemli meg ugy dontottem
Igy tovabb kutakodtam es kiapróztam 600 ft ot 10,20,50,5 Ft osokkal
Ez kb egy marék apró lett
(Az apró kiszámolása kb 1 percembe telt,nem tobbe!)
És a kezébe akartam adni
Ram nezett és kozolte hogy ezt most komolyan gondoltam??
Mondtam hogy igen?
Kartotta a markát es odaadtam
Szó nélkül szinte sértodotten elszaladt,nem mondott semmit,a csomagom at se adta csak ugy otthagyta az ajtom előtt 1 méterre így még mehettem ki érte
Jaa szóval ő rontotta el a terminált..értem... :-D
Legközelebb meg készülhetsz arra hogy te mész le az 5.ről a csomagjaidért. Hidd el, hired fog menni.
Az hogy nem működik a terminál nem a futár hibája....
Nálunk amikor a postakocsi hozza nekem a csomagot,a terminál SOHA nem működik mert nem fogja a jelet...
6 házzal arrébb kell sétálnom q futárral hogy rá tudjon csatlakozni....
Mondjuk én ha kártyával fizetek is mindig viszek magammal aprót a futárnak .
Hát azért az szép, hogy 400 forintot sajnáltál tőle és még ezért meg is varattad. Lehet, hogy előtte is pont ilyen kedves ügyfél volt mint te. Nekem is van gyerekem, ha éppen altatom, föl sem veszem a telefont, sőt mondjuk nálam sincs a telefon, mert minek lenne?
Ha már szerencsétlen felcammogott az 5-re, igazán hozzavaghattad volna azt az ezrest, te is hamarabb le tudod , és mehetsz vissza a gyerekhez. Ehelyett a tenyerébe nyomtál egy rakás aprót...szerintem ez a pofátlanság netovábbja. Isten ovjon az ilyen spinéktől
Azért nem jó ilyen kérdéseket feltenni, mert itt mindig az a f..sszopó, aki kiirja a kérdést.
Ha a futár jött volna ide kibeszélni, hogy milyen dolog már, hogy nem kapott borravalót, akkor a kommentelők arról írnának bekezdéseket, hogy ha pénzt akarsz, akkor talán normális modorban kéne kiszolgálni a kuncsaftot.
Az empátia furcsa dolog, pláne a neten. Az emberek hajlamosak azzal együtt érezni, aki nem kap szót, nem pedig azzal, aki a történetet elmondja.
Ez az oldal arra jó, hogy gyakorlati kérdéseket tegyél fel, arra viszont teljesen használhatatlan hogy bármiféle személyes/morális kérdésre választ kapj.
Lehet saját véleményed, nem kell másoktól visszajelzést kérned.
Ajjaj te voltál a bunkó.
Lehet azért volt rossz napja, mert hozzád hasonlókkal találkozott...
Fel is cipelte lépcsőn... Hát már illett volna borravalót adni.
Nemtom ez a borravalózás mikor vàlt divattá. Én a munkahelyemen sosem kaptam, ha plusz erőfeszítéseket tettem. De jó tudni, hogy ennyi erővel én is követelhetem. Majd megyek és
"Hé főni, ha túlteljesítettem az átlagom, mennyi a borravalóm?"
Vagy sikítva röhögne ki, vagy lefordulna a székről az ostoba kérdés miatt.
Viccesek ezek a kommentelők. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!