A futár volt a hibás ebbe a történetbe vagy én?
Rendeltem egy csomagot,a futár amikor hívott már a hangján hallani lehetett hogy ideges valami miatt,csak annyit mondott hogy csomagot viszek,nem koszont..en igen,mondtam neki hogy rendben hozhatja itthon vagyok
Felis hozta kézbe a 5.emeletre,(nincs liftunk)
Picibabával vagyok itthon nem tudtam rogton ajtot nyitni pont tettem le aludni,persze hosszába nyomta a csengőnket, (ahogy az ajtóhoz érkezett rogton nyomta nem várt 1 percet sem )felis ebredt rogton a pici es orditott..
Kártyával szerettem volna fizetni de a terminál valamiért nem csatlakozott a hálózathoz igy nem tudtam.
Gyorsan megneztem lenne e itthon annyi penzem 65 ezer ft szerencsere volt itthon de a csomag 65,593Ft volt
Egy ezrest meg találtam pluszba itthon de nem akartam +400Ft borravalót adni mert a stílusa miatt nem érdemli meg ugy dontottem
Igy tovabb kutakodtam es kiapróztam 600 ft ot 10,20,50,5 Ft osokkal
Ez kb egy marék apró lett
(Az apró kiszámolása kb 1 percembe telt,nem tobbe!)
És a kezébe akartam adni
Ram nezett és kozolte hogy ezt most komolyan gondoltam??
Mondtam hogy igen?
Kartotta a markát es odaadtam
Szó nélkül szinte sértodotten elszaladt,nem mondott semmit,a csomagom at se adta csak ugy otthagyta az ajtom előtt 1 méterre így még mehettem ki érte
30-as,ki kényszerítette rá, hogy futár legyen? Van még annyi meló az országban. Ha nem tetszik neki,válasszon mást. Megteheti.
Ha meg nem akar, akkor így járt, de nehogy már random idegenek kezdjék el patyolgatni szegény XY-kát, mert brühühü futár.
Kérdező se tudott érveket felhozni igazán, érezte, hogy nem volt fair ez a "borravaló nem-adás".
Lehet egyébként, hogy csak válasz-generáló, kitalált sztoris kérdéshez van "szerencsénk".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!