Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A futár volt a hibás ebbe a...

A futár volt a hibás ebbe a történetbe vagy én?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy csomagot,a futár amikor hívott már a hangján hallani lehetett hogy ideges valami miatt,csak annyit mondott hogy csomagot viszek,nem koszont..en igen,mondtam neki hogy rendben hozhatja itthon vagyok

Felis hozta kézbe a 5.emeletre,(nincs liftunk)

Picibabával vagyok itthon nem tudtam rogton ajtot nyitni pont tettem le aludni,persze hosszába nyomta a csengőnket, (ahogy az ajtóhoz érkezett rogton nyomta nem várt 1 percet sem )felis ebredt rogton a pici es orditott..

Kártyával szerettem volna fizetni de a terminál valamiért nem csatlakozott a hálózathoz igy nem tudtam.

Gyorsan megneztem lenne e itthon annyi penzem 65 ezer ft szerencsere volt itthon de a csomag 65,593Ft volt

Egy ezrest meg találtam pluszba itthon de nem akartam +400Ft borravalót adni mert a stílusa miatt nem érdemli meg ugy dontottem

Igy tovabb kutakodtam es kiapróztam 600 ft ot 10,20,50,5 Ft osokkal

Ez kb egy marék apró lett

(Az apró kiszámolása kb 1 percembe telt,nem tobbe!)

És a kezébe akartam adni

Ram nezett és kozolte hogy ezt most komolyan gondoltam??

Mondtam hogy igen?

Kartotta a markát es odaadtam

Szó nélkül szinte sértodotten elszaladt,nem mondott semmit,a csomagom at se adta csak ugy otthagyta az ajtom előtt 1 méterre így még mehettem ki érte

2022. ápr. 13. 11:13
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
84%
Legközelebb ha bunkó velünk a futár, arra kell gondolni, hogy előtte pont ilyeneket kellett "kiszolgálnia" mint a kérdező.
2022. ápr. 13. 15:33
 42/51 anonim ***** válasza:
88%

"Budos taho volt. Angliaban egy napot se maradhatna."

Olvastam én már amerikai írónő által írt önéletrajzi írást és abból kiderül, hogy már az '50-es években is így volt ez, elvárták a borravalót.

Szóval nem feltétlenül kell jönni a "külföldön minden más" mentalitással.

2022. ápr. 13. 15:49
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
39es, Angliában senki nem is cipelteti fel a csomagját az ötödikre ellenszolgáltatás nélkül. A futár azért kapja a fizetését hogy a házig vigye a csomagot, nem ajtóig
2022. ápr. 13. 16:08
 44/51 anonim ***** válasza:
78%

Miben volt pontosan hibás valamelyikőtök? Szerencsétlennek rossz napja volt, így ingerült volt, gondolom veled is előfordult már. Nem működött a terminál. Sokáig nyomta a csengőt, ezért felkelt a kicsi. ezek közül az utolsó valóban az ő hibája volt.

Te állításod szerint 50, 20, 10 és 5 forintosokból kapartál neki össze elegendő pénzt, mert nem akartál borravalót adni. Lehet én is kicsit mérges lettem volna, de ez gondolom részedről sem volt a legnagyobb hiba amit eddig elkövettél. Hidd el, ennél sokkal bunkóbb futárok is léteznek.

Egyszer rendeltünk valamit, és a futár ki is hozta, fel sem hívott senkit, állítólag dudált a házunk előtt, nem jött ki senki, ezért a kukán hagyta a csomagot. Szerinted?

2022. ápr. 13. 18:59
 45/51 anonim ***** válasza:
80%
Ha nekem valaki 600!!! Ft-ot aprópénzben adna, én is megkérdezném, hogy komolyan gondolja-e, és NEM azért, mert nincs borravaló, hanem mert szemétség ennyi aprót adni - ez legalább 20-30 darab fémpénz!!!!!
2022. ápr. 13. 19:40
 46/51 anonim ***** válasza:
32%
Én akkor tettem ilyet (nem futárnak, hanem pincérnek), amikor nem voltam megelégedve a szolgáltatással. Az összeg vége "365" Ft volt, fillérre pontosan kiszámoltam.
2022. ápr. 13. 20:12
 47/51 anonim ***** válasza:
17%

"Ha nekem valaki 600!!! Ft-ot aprópénzben adna, én is megkérdezném, hogy komolyan gondolja-e, és NEM azért, mert nincs borravaló, hanem mert szemétség ennyi aprót adni - ez legalább 20-30 darab fémpénz!!!!!"

600 Ft, az legalább 3 darab fémpénz, nem 20-30.

2022. ápr. 13. 20:38
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
#47, olvasd el még egyszer a kérdést, ott írja a kérdező, hogy 50 ft-os volt a legnagyobb, amit adott.
2022. ápr. 13. 20:47
 49/51 anonim ***** válasza:
82%
Te vagy a bunkó. Az lett volna a minimum, hogy adsz neki borravalót azok után, hogy felcaplatott a csomaggal az ötödik emeletre, és még meg is várattad, amíg letetted a gyereket aludni meg még amíg kerestél készpénzt.
2022. ápr. 13. 21:03
 50/51 anonim ***** válasza:
79%
Igazi kis rosszmájú paraszt vagy. És az ilyen gyereket nevel..
2022. ápr. 14. 02:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!