A futár volt a hibás ebbe a történetbe vagy én?
Rendeltem egy csomagot,a futár amikor hívott már a hangján hallani lehetett hogy ideges valami miatt,csak annyit mondott hogy csomagot viszek,nem koszont..en igen,mondtam neki hogy rendben hozhatja itthon vagyok
Felis hozta kézbe a 5.emeletre,(nincs liftunk)
Picibabával vagyok itthon nem tudtam rogton ajtot nyitni pont tettem le aludni,persze hosszába nyomta a csengőnket, (ahogy az ajtóhoz érkezett rogton nyomta nem várt 1 percet sem )felis ebredt rogton a pici es orditott..
Kártyával szerettem volna fizetni de a terminál valamiért nem csatlakozott a hálózathoz igy nem tudtam.
Gyorsan megneztem lenne e itthon annyi penzem 65 ezer ft szerencsere volt itthon de a csomag 65,593Ft volt
Egy ezrest meg találtam pluszba itthon de nem akartam +400Ft borravalót adni mert a stílusa miatt nem érdemli meg ugy dontottem
Igy tovabb kutakodtam es kiapróztam 600 ft ot 10,20,50,5 Ft osokkal
Ez kb egy marék apró lett
(Az apró kiszámolása kb 1 percembe telt,nem tobbe!)
És a kezébe akartam adni
Ram nezett és kozolte hogy ezt most komolyan gondoltam??
Mondtam hogy igen?
Kartotta a markát es odaadtam
Szó nélkül szinte sértodotten elszaladt,nem mondott semmit,a csomagom at se adta csak ugy otthagyta az ajtom előtt 1 méterre így még mehettem ki érte
"Budos taho volt. Angliaban egy napot se maradhatna."
Olvastam én már amerikai írónő által írt önéletrajzi írást és abból kiderül, hogy már az '50-es években is így volt ez, elvárták a borravalót.
Szóval nem feltétlenül kell jönni a "külföldön minden más" mentalitással.
Miben volt pontosan hibás valamelyikőtök? Szerencsétlennek rossz napja volt, így ingerült volt, gondolom veled is előfordult már. Nem működött a terminál. Sokáig nyomta a csengőt, ezért felkelt a kicsi. ezek közül az utolsó valóban az ő hibája volt.
Te állításod szerint 50, 20, 10 és 5 forintosokból kapartál neki össze elegendő pénzt, mert nem akartál borravalót adni. Lehet én is kicsit mérges lettem volna, de ez gondolom részedről sem volt a legnagyobb hiba amit eddig elkövettél. Hidd el, ennél sokkal bunkóbb futárok is léteznek.
Egyszer rendeltünk valamit, és a futár ki is hozta, fel sem hívott senkit, állítólag dudált a házunk előtt, nem jött ki senki, ezért a kukán hagyta a csomagot. Szerinted?
"Ha nekem valaki 600!!! Ft-ot aprópénzben adna, én is megkérdezném, hogy komolyan gondolja-e, és NEM azért, mert nincs borravaló, hanem mert szemétség ennyi aprót adni - ez legalább 20-30 darab fémpénz!!!!!"
600 Ft, az legalább 3 darab fémpénz, nem 20-30.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!