A futár volt a hibás ebbe a történetbe vagy én?
Rendeltem egy csomagot,a futár amikor hívott már a hangján hallani lehetett hogy ideges valami miatt,csak annyit mondott hogy csomagot viszek,nem koszont..en igen,mondtam neki hogy rendben hozhatja itthon vagyok
Felis hozta kézbe a 5.emeletre,(nincs liftunk)
Picibabával vagyok itthon nem tudtam rogton ajtot nyitni pont tettem le aludni,persze hosszába nyomta a csengőnket, (ahogy az ajtóhoz érkezett rogton nyomta nem várt 1 percet sem )felis ebredt rogton a pici es orditott..
Kártyával szerettem volna fizetni de a terminál valamiért nem csatlakozott a hálózathoz igy nem tudtam.
Gyorsan megneztem lenne e itthon annyi penzem 65 ezer ft szerencsere volt itthon de a csomag 65,593Ft volt
Egy ezrest meg találtam pluszba itthon de nem akartam +400Ft borravalót adni mert a stílusa miatt nem érdemli meg ugy dontottem
Igy tovabb kutakodtam es kiapróztam 600 ft ot 10,20,50,5 Ft osokkal
Ez kb egy marék apró lett
(Az apró kiszámolása kb 1 percembe telt,nem tobbe!)
És a kezébe akartam adni
Ram nezett és kozolte hogy ezt most komolyan gondoltam??
Mondtam hogy igen?
Kartotta a markát es odaadtam
Szó nélkül szinte sértodotten elszaladt,nem mondott semmit,a csomagom at se adta csak ugy otthagyta az ajtom előtt 1 méterre így még mehettem ki érte
Eleve a futár odaszólt elöre - neki nincs ideje beszélgetni, csak röviden közölni, hogy kön és hogy otthon vagy-e
A futár honnan tudhatná, hogy te éppen gyereket altatsz? (Én a helyedben biztos nem próbáltam volna, mivel tudtad, hogy pár perc múlva csönget!)
Felvitte neked az 5-re, ami nem kötelessége, neki csak az utcai kapuig kell.
Nem figyeltél, hogy rendesen tudj kártyával fizetni, keresgélsz készpénzt - közben neki megy az ideje, a következö valaki meg ideges, hogy hol van már - , erre még képes vagy fillérre kiszámolni a pénzt! Ha több, mint 60ezer Ft-ért rendelsz, akkor a 400 Ft nem sok lett volna.
Egyértelmüen te voltál bunkó több okból is.
De ne csodálkozzz, ha legközelebb a kapuban leteszi a csomagot, és nagyon igaza lesz.
Azért a csengetésre én kimentem volna, ha altatást kell félbeszakítanom akkor is.
Viszont a pénz kapcsán ő volt bunkó.
Ha azt mondják, hogy lehet bankkártyával fizetni, akkor ez jogos elvárás. Oké, nem tehet róla a futár sem, hogy nem működött, de pl. nálunk nem is lett volna itthon ennyi kp. Megmondtam volna, hogy üljünk be az autójába, menjünk el a legközelebbi ATM-be és úgy tudok neki fizetni (persze babával ez se működik).
DE!!!!!
Pont az ilyen és ehhez hasonló helyzetek és egyéb problémák miatt azt vallom (és neked is tanácsolom): ha nem valami hatalmas áruról van szó, szóval személyautóval haza lehet hozni, akkor inkább rendeld csomagpontra. Oda akkor mész, amikor ráérsz, ott könnyebb megoldani a fizetést is, vagy előre utalsz, ha már ismered a céget. Nekem ez nagyon bejött, soha többé nem akarok itthon szobrozni egész nap, hogy mikor ér ide a futár.
A futárnak rossz napja volt, ilyen mindenkivel megesik.
A kérdező meg csak simán paraszt volt.
Azt a párszáz borravalót megkaphatta volna szerintem.
Éppen pár hete mesélte valaki, hogy amióta pár napra futárnak állt, azóta megérti a futárokat, milyen nehéz a közlekedés & időre teljesítés stb.
Amúgy lift nélkül felhozta, már ezért is érdemes lett volna odaadni a párszáz borravalót, most egy ilyen drága csomagnál mit számít az a párszáz?
Múltkor amikor nekem behozott egy csomagot (amit én nem bírtam volna el és nem lett volna kötelessége), borravalóval jutalmaztam, mert egyedül szenvedtem volna és nem tudom miképp oldom meg.
Kártyas fizetesre keszultem
De a terminal nem mukodott
Csak a szerencsen mult hogy volt itthon ennyi penz pont!!!!
Ezt a reszt is olvassántok már el
18
Elolvastuk. De erről nem ő tehetett. Biztos ő is ideges volt ettől ( is).
Elolvastam azt is, de mivel pont volt kézpénz is annyi és ott volt a borravaló, mégis kiszámoltad, ez szúrt szemet.
Egyébként megéri rendesnek lenni velük, van aki gyakran rendel, felhívja a futár: "jajj bocs elkellett mennem otthonról" - és meg mondja hogy hova adja le a csomagot stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!