Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki elmondja mi ez a Regan...

Valaki elmondja mi ez a Regan Lili es Metzker Viki korul forgo drama?

Figyelt kérdés
ki mutatott be kinek es miert?!

febr. 16. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem jól nyalta ki a Niki a Vikit.Aztán ezért megharagudott rá.És bemutatott neki.
febr. 16. 23:22
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
azt sem tudom kik ezek?
febr. 16. 23:34
 3/10 anonim válasza:
69%
Nem tudom, de ez engem is érdekel, meg hogy hol van fenn a videó róluk..
tegnapelőtt 04:41
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Ne foglalkozz idegen emberek életével, a saját érdekedben!
tegnapelőtt 07:08
 5/10 anonim válasza:
93%
Viki mutatott be Lilinek, egy fellépésén miután Lili átadta a pultot Vikinek. Sort sztori szerint Viki szólt a szervezőknek hogy késni fog, es Viki állítása szerint Lili bunkón adta át neki a pultot. Lili ezen a fellépésén nyert közönségdíjat, és a bemutatás videóra lett véve, ezt felhasználva Lili megköszönte Vikinek a gratulációt. Nyilván ez egy hatalmas irónia volt. Erre igazából Viki allt bele Insta sztoriban hogy miert kell hazudni ő nem gratulált. Igazából innen jött a vita. Szerintem Lilinél teljesen jól le volt ez reagálva. Ha a Viki nem áll bele ebbe jobban akkor most nem lenne miről beszelni. Bárki bármit mond hogy ki milyen személyiség is, ha Viki annyira nagyra van magával és a több éves tapsztalatával akkor ennyiben kellett volna ezt hagynia. Elvileg Lili bunkó volt ő meg erre bemutatott. Na puff nem birjak egymást, ettől függetlenül megférnek egymás mellett a szakmában mert mindegyiknek van saját közönsége. De hat ebben az esetben nem Viki volt a bölcsebb. Én mindkét DJt szeretem de Vikinek több esze kellett volna hogy legyen, és igen, a tiszteletet nem az életkor határozza meg hanem hogy mit teszel le az asztalra. Ezzel a megnyilvánulásaival Viki nem arról árulkodott hogy több esze van. Elvileg le se akarta valtani Lilit mert hogy ez a szervezettség szempontjából nem így volt le egyeztetve. Lili tovább játszott a Viki késése miatt, amit állítása szerint nem bánt mert mert díjat is kapott es élvezte a bulit. Bárhogy nézzük is a vége az hogy Vikinek savanyú a szőlő. Mar nem ő a legfiatalabb legfelkapottabb dj. Érdekes Jaminaval összefér a Lili. Metzker meg nem tudja hova vergődjön. Erre szoktak mondani hogy csöndbe maradtál volna, bölcs maradtál volna.
tegnapelőtt 11:57
 6/10 anonim válasza:
100%

#5 - köszi, hogy összefoglaltad, így már teljesen érthető a sztori.

Én is szeretem mindkettőjük zenéjét, egy helyi bulin Vikit volt szerencsém jobban megismerni, és jó fej csajszinak tűnt akkor, ezért is lepődtem meg a helyzeten, de így leírva tényleg nem volt a helyzet magaslatán. :/ 3-as voltam.

tegnapelőtt 13:56
 7/10 A kérdező kommentje:
koszonom #5!!!
tegnapelőtt 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
#6 Az, hogy Viki bemutatott, annak biztos volt előzmènye.
tegnap 04:30
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Kettejük közül, csak Metzker Vikivel találkoztam. Nagyon szimpatikus, közvetlen, humoros volt.
tegnap 10:05
 10/10 anonim válasza:

Az előzmény annyi hogy Viki évek óta nincs közönség szavazás alapján egyénibe a Rádió 1-es versenyen az év dj-ei között. Csak Yaminával alkotott duójuk jutott be egyik évben aztan már úgysem. Mellesleg Yami egyedül is tud érvényesülni, mert ő nem fúrja a Lilit, neki nem zavar semmi vizet, mindenkinek megvan a maga bulija, maga közönsége, sőt Yaminak személyes okokból vissza kellett mondania egy fellépést a napokban és Lili beugrott helyette tök szívesen, kisegítve ezzel Yaminát. Ez tud így is működni, pörgetik egymás számait, elismerik egymás munkásságát közben pedig a maguk karrierjével foglalkoznak. Egyszerűen nem tudom elképzelni Viki állítását, miszerint Lili “bunkón adta át a pultot” valid. A videóban teljesen látszik hogy mosolyogva, integetve elköszön Lili a Vikitől meg a mögötte állótól. Nem a közönségtől, hanem Vikitől. Ha valakit nem bírok akkor egy sima sziával eljövök onnan. Azonban az hogy Lili elfordult és a Viki a háta mögött mutogat, ez gusztustalan. És saját maga alatt vágva a fát még meg is próbálja magyarázni az embereknek hogy ez egy teljesen normális dolog és hogy ő nem úgy értette, meg amúgy is “Lili kezdte”. Mint az oviban, és akkor ő ír arról sztoriban hogy tiszta dedó, meg óvoda.

A másik legalja dolog hogy feltesz a Viki egy képet melyen a Disco Sh*t-esekkel bemutatnak, hogy Hu ez mekkora poén. Annak a 3 majomnak is már lefelé pörög a lemez, Bárány is felköpött egyet már és konkrétan aláállt, hiszen pár évvel ezelőtt nem győzte Lilit egy podcastban személyesen magasztalni hogy mennyire jó amit csinál és felépít és azt is milyen alázattal ennyi idősen, ahol Lili szinte zavarában nem tudod mit mondani hiszen neki is nagy elismerés volt egy Bárány Attilától. Tavaly meg kijelenti egy másik podcastben hogy hígul a DJ szakma, “nézzük meg pl a Regán Lilit, sokat szeretik imádják, de hol van mögötte a produktum?”. Akkor most hogy is van ez?

Lili sokat tesz azert hogy ott tartson ahol, Vikinek meg a Bárányéknak meg mar meg kellene tanulni megelégedni azzá ami van, vagy valami újat mutatni, nem pedig mától irigyelni dolgokat. Egyértelmű, savanyú a szőlő. De tegyük fel hogy ők nem is rakják magukat egy szintre a Lilivel, meg ők sokkal másabbak, mértföldekkel jobbak, többet letettek már az asztalra blaaablaaablaa, kérdezem én: “Miért is foglalkoznak 30-40-50 évesen egy 23-24 éves lánnyal, ha az labdába se rúghat elvileg mellettük?”

tegnap 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!