Lili Dizájn fényképes ajándékos oldal? Mi a véleménye róla annak aki ismeri, rendelt már?
Ez a cég az. (Nem reklám.)
Egyedi terméket szeretnék amibe több nagy, neves cégnek is beletörött a bicskája vagy egyszerűen nem foglalkoztak velem mert egy kicsit jobban kellett volna figyelni a termék nyomtatásánál, vágásánál.
Volt olyan is, hogy tartós, élénk és éles nyomatot ígértek, és ezeknek a teljes ellentettje volt amit kézhez kaptam, használhatatlan pénzkidobás.
Ezután találtam őket, de most már tanulva az előzőekből előbb szívesen olvasnék véleményeket... főleg a textilnyomtatás része érdekelne.
A dizájnból a honlapra már nem jutott...
Nem tudhat többet, mint a többi ilyen hely.
Én szemüvegtörlőt csináltattam egyedi képpel, jó minőségű volt.
Ha a közelben laksz, szerintem élőben is megnézhetnél egy próbadarabot, tapasztalataim alapján korrekt, segítőkész ember csinálja. Facebookon van fent több termékről képük!
Hupont? :D Az még létezik?
Rendelés Facebook oldalon?!
"Fizetési lehetőségek:
- átutalás
- rózsaszín csekk (ha nem tudsz utalni)
- postán borítékban (ha nem tudsz utalni)
- utánvétel"
Érted: POSTÁN BORÍTÉKBAN :D :D :D
Jó hogy nem már postagalambbal, vagy lovas futárral...
De a csúcspont ez a poszt a cigány párocskával:
Gyanítom, a tulajok is ők lehetnek, nulla cégadat, feketén megy az egész...
Hát aki ezektől mer rendelni bármit is, annak csak gratulálni tudok.
A honlapon sehol egy ÁSZF, vagy bármi, amit a törvény előír.
Teljesen törvénytelen az egész.
Köszönöm, hogy megnéztétek.
Az a baj, hogy elsőre igényesebb oldalakat néztem ki rendes weblappal, szerkesztőfelülettel, cégadatokkal...tehát azokat a klasszik "hivatalos" oldalakat.
És ilyen volt az a hely is, ahonnan az ócska, igénytelen nyomtatású terméket kaptam. Facebookon persze csupa kiváló értékelést kapott... kultúráltan megírtam a negatív véleményem, kicsit később, amikor már újra néztem nem volt sehol, kitörölték!! (Hát ezért tudtak félrevezetni a véleményekkel...)
A másik ilyen oldal egyszer csak nem válaszolt. Utána meg (miután 2x rájuk írtam) kifogásokat gyártottak, hogy ne kelljen ezzel foglalkozniuk...
Úgyhogy a rendes honlap se garancia az igényes munkára.
Ezért inkább a személyes tapasztalatokra mennék rá.
nekem egy nyomda tök szépen rányomottt valamit egy pólóra, észre se vettem, csak mikor x idő múlva odaadtam ajándékba, hogy totál nem középen volt! hordhatatlan volt.
tényleg sok a gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!