Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha rosszul csókolok lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rosszul csókolok lehet esélyem arra, hogy valaha kapcsolatom legyen?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Nincs még sok tapasztalatom

febr. 17. 07:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ez nem függ így össze. És az is lehet, hogy némi gyakorlással tök jól belejössz majd. :)
febr. 17. 07:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj! Belejössz mint kiskutya az ugatásba:)
febr. 17. 07:25
 3/13 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy rosszul csókolsz?

Ha egyszer-kétszer csináltad valakivel, az még semmi, az első 1-2 alkalom mindenkinek bénázós. Majd utána belejössz.

febr. 17. 07:44
 4/13 A kérdező kommentje:

Volt 1-2 kapcsolatom már. Ott volt a párommal közös csók. Megszoktam hogy már a volt párjaimmal, ők nem panaszkodtak.

De azóta 2 csókpartnerem volt össz vissz és mindig elbakiztam valamit, mert abból indultam ki hogy a volt párom így szerette, biztos ebben az esetben is így lesz a jó. És volt belőle jócskán kellemetlen szituáció.

febr. 17. 07:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik.
febr. 17. 07:50
 6/13 anonim válasza:
Lehet.
febr. 17. 07:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyszerűen annyira ösztönös mi az hogy valaki rosszul csókol?
febr. 17. 08:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Elsőnek én is nagyon béna voltam, rögtön toltám át a nyelvem, szétnyálaztam a csaj arcát. De aztán belejöttem, úgyahogy. 31/F
febr. 17. 09:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Miért, hogyan csinálod?

Eltérő, hogy kinek hogy esik jól. Amitől számomra kellemetlen szokott lenni: rossz lehelet, fogak durván összekoccanása, ajkak fájdalmas harapdálása, erőszakos nyelvhasználat, és a bőnyálas csók, amitől nyakig nyálas leszek.

febr. 17. 22:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ha egy nő szétakarja harapdálni az ajkam,az alap hogy engedem. Még ha fáj is. Had élvezze már ki.

Szerintem.

Persze mindenki más.

tegnapelőtt 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!