Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha rosszul csókolok lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rosszul csókolok lehet esélyem arra, hogy valaha kapcsolatom legyen?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Nincs még sok tapasztalatom

febr. 17. 07:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy a csók eleve csak addig jó amíg meg nem történik ténylegesen. Amikor megtörténik egyszerűen túl intenzív élmény, van abban valami beteges hogy ilyen módon érsz hozzá a másikhoz a nyelveddel az ajkaiddal a nyáladdal meg mindennel. Én csak álmodozni szeretek róla, amikor ténylegesen megtörténik az már nagyon idegen és nagyon furcsa érzés…
febr. 18. 13:50
 12/13 anonim ***** válasza:

10-es,

Nekem egy férfi harapdálta sebesre az ajkaimat. Az nem esett jól. Gyengédebb harapdálás, játékosság oké. De ha maradandó nyoma lesz, az elég kellemetlen.

De valóban nem vagyunk egyformák. :)

febr. 18. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:

12-es.

Ha maradandó nyoma lesz, akkor legalább tudod hogy valami jó történt veled ha tükörbe nézel:)

febr. 18. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!