A magyar emberek többsége miért nagyképű?
9-es vagyok.
azt elfelejtettem leírni, hogy sztem a sok magyar burokban él nem túl eszes emberek között, így fel sem tűnik neki, hogy hlye.
mérnöki területen dolgozom, és a főnököm egy elég tájékozott, 3 diplomás mérnök.
sokszor jókat szoktam mosolyogni azon, hogy milyen ügyesen leérvel mindenkit, ugyanis muszáj. és most nem csak szakmai dolgokra gondolkolok, sokszor pl. szerelő vagy ügyfél olyan hülyeségeket hord össze különböző témákban, h elképesztő.
A magyarok zöme addig profi, amíg pofázni kell: a kötekedés (főleg lényegtelen nüansznyi dolgokba, ) okoskodás, fölényeskedés nagyon megy.
Viszont a gyakorlatban a többség egy orbitális lúzer, aki lusta/buta ahhoz, hogy normálisan kinézzen vagy haladjon az életben. És ezt gyakran nagyképűsködéssel kompenzálja.
A másik okot már feljebb leírták: a magyarok többsége nem tudja magáról, hogy idióta, hiszen nyelvet nem beszél, hallgatja a propagandát és sötét emberek között él.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!