Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A magyar emberek többsége...

A magyar emberek többsége miért nagyképű?

Figyelt kérdés
Vagy csak én tapasztalom ezt, hogy a többség el van szállva magától, kevés a rendes, becsületes, alázatos ember?
2021. dec. 26. 12:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Erre én is szeretnék rájönni. Talán, mert van egy miniszterelnök, aki nagyképű, annak a sleppjei, akik lenézik a zemberek szegényebb rétegét, így ez a stílus áttevődött a zemberek körében, akik egy része jobban él, de ezzel nem tud mit kezdeni, így inkább átvált egyfajta flegma, nyegle stílusba.

Csak az az érdekes, hogy akkor a Viktorta által pofázott keresztényi szemlélet hun a retkes f#ban van?

2021. dec. 26. 12:17
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Rendes? Az milyen? Mi az a rend? Hátratett kézzel ül?

Becsületes? Ki a becsületes? Aki megtartja az erkölcs törvényeit, követelményeit; jellemes, tisztességes, erkölcsileg megbízható?

Erkölcs: egy adott társadalom által régebbi tapasztalatok alapján összegyűjtött és helyesnek ítélt viselkedési szabályok összességét értjük.

Akkor ezt a gyűjteményt mutassa be valaki, majd az alapján mindenkiről döntse el valaki, hogy becsületes-e.... Ezt még megvárjuk, hogy kiderüljön.

Alázatos:

A saját érdemeit lebecsülő, aki eközben más személy érdemeit túlértékeli; tetteiért elismerést, kitüntetést nem igényelő.

Erősen szerény; feltűnésmentes, visszafogott és óvatos viselkedésű.

Saját akaratát másokétól függővé tevő; engedelmes magatartású, viselkedésű, amely elismeri saját függőségét, alárendeltségét, másnak az uralmát.

Ez az éhenhalás szabálya szerintem.

2021. dec. 26. 12:35
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
A magyar csajoknak ez a fajta jön be. Aki rendes azt lenézik, értéktelennek tartják.
2021. dec. 26. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Én rendes ember vagyok mégis van csajom.
2021. dec. 26. 12:41
 5/13 anonim ***** válasza:
35%

Hogy a magyar emberkék többsége nagyképű lenne? Ez nem igaz. (Szerintem még a fele sem az.)

Egyszerűen csak azokat lehet könnyebben észrevennei. Gondoljunk csak bele abba, hogy aki nagyképű, az többnyire hangoskodós, kivagyi, felvágós és rendkívül nagy egóval rendelkezik, amit nem rejteget mások elől sem.

Ezzel szemben, aki ennek a "típusnak" az ellentéte, az-az csendes, visszahúzódó, és csak végzi a dolgát, azokat sokkal nehezebb észrevenni, mert nem tűnnek ki a tömegből... :,D

2021. dec. 26. 12:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem tudni mire van olyan nagy arcuk mintha ők sz@rták volna a spanyol viaszt

Frusztrált is lehet és csak alőadja a magabiztosat fax se tudja

2021. dec. 26. 13:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs mire es ezt erzik. A legrosszabb fajta kisebbsegi komplexus.
2021. dec. 26. 13:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Így van #7-es egyetértek. A #2 is egy tipikus a példája az általad leírtnak.
2021. dec. 26. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:

- nagyképűség oka legtöbbször vmilyen komplexus, belső frusztráció. a magyarok többsége pedig egy (elhízott) végtelenül frusztrált ember, így nagyképűsködéssel kompenzálnak.

-a közoktatás katasztrófa, és hát sokan normális nevelést sem kaptak. így hát rengeteg ember megrekedt ennél a „nagypofájú kötekedő tini” stílusnál még felnőttkorában is

-az elsőnek meg igaza van: Orbán szépen elérte, hogy a legprimitívebb réteg alaposan felbátorodjon, az utóbbi években több konfliktusom volt „eccerűbb”, mint addig összesen

2022. jan. 20. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:
9! Nagyon jól összefoglaltad, gratula.
2022. jan. 20. 19:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!