30 felett mások szerint is inkább középkorú az ember?
De az a baj, hogy te negatívumokat társítasz a középkorúsághoz. Szerintem pont az a generáció vagyunk, akiknél már ezek nem számítanak, mert bármikor csinálhatsz bármit.
Azt meg még mindig nem fogod fel, hogy lehet valaki huszonévesen nagyon sovány vagy kövér, és 30-40+ évesen szedi össze magát, és akkor neki az a csúcs.
Mi köze van a "csúcshoz" annak, hogy sovány vagy kövér?
Az csak egy összetevője..
43
Lehet.
A többségünknek rosszabb a közérzete.
Nekem a közérzetem, a vérképem és a krónikus betegségeim állapota is romlik mostmár.
Neked meg a tagadásba belesüppedni?
Nincs ismerősöm, aki ne ezt mondaná...
Nekem meg boldog ismerőseim vannak, akik nem a tízes számrendszer szerint depiznek be.
Mi tagadás azon, hogy most sokkal egészségesebb vagyok, sokkal aktívabb, és még mindig sokkal fiatalabbnak néznek? Felőlem nyanya is lehetek, ha a kis lelked megnyugszik, engem az zavar, amikor valaki nem tud a saját nevében nyilatkozni, hanem mindenkit le akar húzni maga mellé a boldogtalanságba.
Mi a legtöbben boldogtalanok vagyunk, de vannak biztos boldogok is, DE MINDENKI érzi és fel is fogja, hogy a teste nem úgy működik. Próbálj mondjuk tanulni, rájössz. Az első szakomon milliószor jobban fogott az agyam.
Vagy nézz meg képeket magadról. Én megijedek. De mondjuk a tükörbe nézve is.
Jobban nézek ki a fogyás miatt, de nem kell a tükörbe néznem, hisz írtam, hogy még mindig fiatalnak néznek.
Igen, van, akinek JOBBAN működik a teste. Nekem sok ismerősöm van, aki gyerekként kövér volt, és lefogyott. A lakosság többsége is el van hízva, ha ők fogynának, ők is jobban éreznék magukat.
A vérképem is olyan volt, hogy az orvos azt mondta nekem 24 évesen, hogy ha nem változtatok, nem érem meg a 40-edik szülinapom.
Egyébként nem te vagy az autista csokizabáló lány?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!