30 felett mások szerint is inkább középkorú az ember?
Figyelt kérdés
A teste se úgy működik már és az élete közepe felé jár.2021. dec. 12. 00:11
31/69 A kérdező kommentje:
Nekem meg a fom kivan attól, hogy ma nem lehet realistának lenni és kimondani a tényeket, hogy 30 éves vagyok, már egyre nehezebb tartani a súlyomat, fáj a derekam, a hátam, nehezebben fejlődök sportban, nehezebben megy a tanulás, nem olyan a hajam, a bőröm és 60 éves koromig el fogok patkolni (jó, esetleg 70), tehát középkorú vagyok.
Te meg legyél szíves és hagyjál békén. PÁ!!!
2021. dec. 12. 15:55
32/69 anonim válasza:
Ezt pontosan így kell kimondani. Egyes szám első személyben. Akinek nincsenek fájdalmai, nincs szellemi hanyatlása (azért 30-asként durva lenne), az hazudjon?
33/69 A kérdező kommentje:
Nincs olyan, akinek nincs
Köszönöm a kérdés szét-trollkodását, viszlát.
2021. dec. 12. 16:00
34/69 anonim válasza:
Nincs olyan, akinek nincs? Ezt alá tudod támasztani?
35/69 anonim válasza:
Azt mondasz ki, amit akarsz. A kutyát nem érdekli, hogy hogyan érzed magad 30 évesen. Te tetted fel a kérdést, hogy mások szerint is középkorú már az ember 30 felett. Azt nem mondtad, hogy csak olyan választ lehet adni, ami a te véleményeddel egybevág.
36/69 anonim válasza:
Magyarországon 70 felett van a várható élettartam.
37/69 A kérdező kommentje:
Én nem ismerek olyan 27-29 felettit, aki ne tapasztalná már valamiképp azt, hogy a teste túl van a "csúcson". Még akkor is, ha néhol ma ezt nem "illik" kimondani. Ma a tényeket nem szeretik - pedig sokkal jobb néha sírni, kidühöngeni magunkat miattuk, majd feldolgozni őket és a tanulságokkal továbblépni.
2021. dec. 12. 17:31
39/69 A kérdező kommentje:
Hát az lesz.
2021. dec. 12. 17:53
40/69 A kérdező kommentje:
Egyébként amit te csinálsz, az pszichológiailag nagyjából tagadás. Tehát attól, hogy nem fogadod el, hogy már középkorú vagy, az vagy és a tagadásod azt sejteti, hogy te se tudod feldolgozni. ;)
2021. dec. 12. 17:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!