Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb egybeesés,...

Mi a legnagyobb egybeesés, ami veled történt az életedben?

Figyelt kérdés

tegnap 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Évente egyszer járok fogorvoshoz, háromszor történt meg hogy fogorvos után vagy szex vagy egy jól sikerült randi jött össze valakivel, miután eljöttem még az nap a fogorvostól. Nem terveztem előre egyszerűen így jött ki. Nekem ez eléggé fura egybeesés. Szingli vagyok mindhárom mással volt, és nem volt túl sok szexuális kapcsolatommár csak ezért is.
tegnap 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki egyetem elvégzése után a fővárosba költöztem 200 km-es távolságból. 2 év múlva megismerkedtem valakivel, aki ma már a párom. Ismerkedésünk idején derült ki, hogy ugyanabban az évben születtünk. Aztán kiderült, hogy ugyanabban a hónapban is. Végül megtudtuk egymásról, hogy még a nap is stimmel. :) Nincs köztünk egyetlen nap korkülönbség sem. Ugyanazon a napon születtünk, csak az ország két végében.
tegnap 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont otthon voltam mikor leégett volna a házunk.
tegnap 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

4 évig voltam egyedül egy katasztrofális szakítás után, ami évekre padlóra tett. Közben nagyon sok negatív dolog történt(kipakolták az egész házamat míg dolgoztam, elhunyt egy közeli családtagom, megfenyegettem életveszélyesen, kirúgtak a munkahelyemről, stb). Volt több randim is, de rövidesen az összes ismerkedésem zátonyra futott. Hatalmas idiótákkal találkoztam. Volt akit csak a pénz izgatott volna, szó szerint volt több is amelyik le akart húzni, én utaljak neki 60 ezret fizetésig(nem kölcsönbe, hanem csak úgy), fizessem a piáját, benzinjét, volt aki eljött úgy, hogy elsőre azt hittem, hogy hajléktalan(sajnos nem viccelek), stb. Borzalmas randijaim voltak. Munkahelyemen meg 50-70 éves pasik ragadtak rám, én meg egy fiatal nő vagyok, biztos nem akarok egy 50 éves, 4-5 gyerekes, házas pasitól semmit...De volt amelyik 73 évesen komolyan gondolta azt, hogy én költözzek hozzá, és legyek az élettársa(???). Ez évekig ment. Volt egy lakótársam(az is lehúzott amúgy pénzzel, de mindegy), az is azt mondta hogy majd valami redvás pasi fog jutni nekem max, de az se komolyra, mert még az is házas lesz. Kb százszor mondtam azt el válaszul neki, hogy ,,Nem, mert elköltözöm X helyre, ott elmegyek az Y nevű diszkóba, és ott fogok megismerni egy tőlem fiatalabb pasit". Mindig röhögött.

Ezek után elköltöztem 400 km-re(X helyre, amit mondtam), felmondtam, magam mögött hagytam mindent, és mindenkit, és senkit nem ismertem az új helyen. Eltelt pár hónap, és már azt mondtam, hogy feladom, elég volt. Csak idióták vannak, és már minden normális férfi elkelt, mikor láttam meghirdetve, hogy Y helyen lesz egy koncert, és a kedvenc előadóm fog fellépni. Nagyon menni akartam, de nem volt kivel, hisz nem ismertem senkit. Úgy döntöttem, hogy Tinderen fogok keresni valakit, aki eljön velem. Kapcsolat úgysem lesz ebből 100%, de legalább nem egyedül fogok ott lesni a tömegben egy idegen szórakozóhelyen, ahol soha életemben nem voltam. Koncert előtti este el is kezdtem beszélgetni egy pasival, de mivel fiatalabb volt nálam így nem gondoltam azt, hogy ő tényleg komolyan közeledne felém, így teljesen kötetlenül, mintha egy havernak írnék úgy írtam vissza neki folyamatosan, majd megkérdeztem, hogy szokott-e bulizni. Írta, hogy igen, de már rég volt. Írtam neki, hogy eljöhetne velem, ma este úgyis koncert lesz, és nem is lakik messze(gondoltam nemet mond, hisz egy teljes napja sem beszéltünk egymással). Igent mondott egyből, és írta hogy este 10-re jön értem autóval. Teljesen lehidaltam. Oké, a pasiról egy darab kép volt fent, és a profilja totál üres volt, szóval vittem magammal gázsprayt, sőt arra is számítottam, hogy lehet ide sem ér, de ideért. 😂 Szóval tényleg az utolsó pillanatban sikerült egy partnert szereznem a kedvenc előadóm koncertjére, akinek a fellépésén még soha nem volt alkalmam ott lenni.

A buli nagyon jó volt, a srác viszont kicsit visszahúzódó volt, és gyakran dadogott, de az jött aki a képen volt. :D Helyesnek, cukinak találtam, majd mielőtt kiszálltam az autóból mondta, hogy ő szeretné ezt folytatni, ha nincs ellenemre(csók sem volt, semmi, csak beszélgettünk). Még itt barátságra gondoltam, de mondtam neki, hogy én is, mert jól éreztem magam vele.

Pár nap múlva megbeszéltünk egy hivatalos randit, ahol mindketten nagyon jól éreztük magunkat, majd rá nem sokra összejöttünk. Azóta egy pár vagyunk(ennek már jó ideje), és minden tökéletes. Szóval pontosan X helyen, pontosan Y diszkóban ismertem meg egy tőlem fiatalabb pasit, pont ahogy előtte azt elmondtam sokszor a lakòtársamnak, hogy ez pont így lesz. :D

tegnap 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Van a "Legyetek jók, ha tudtok" c. filmben a mór nő és a szerepe. Amikor először láttam tinédzser koromban ezt a filmet, akkor éreztem, hogy nem szeretnék ugyan egy ilyen rossz karakterű valakivel találkozni az életemben, de nagyon azt éreztem, hogy sajnos mégis fogok.

Ez bejött:(: a probléma más, de a személyiség hasonló.

tegnap 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
4: Ez bitang-jó élettörténet! :D
tegnap 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
43%

2#: Ez jó egybeesés, tetszik:).

Én vágynék arra, hogy valakivel találkozhassak, aki ugyanazon a napon született, mint én.

tegnap 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!