Nagyon sokszor előre megálmodok dolgokat. Mással is van ilyen, vagy csupán véletlen egybeesés?
Felfigyeltem arra, hogy legtöbbször mikor emlékszem az álmaimra, azt követő 1-2napban hasonló történik vagy hasonlót látok.
Pl ami nagyon érdekes és irreális volt, egy csecsemőről álmodtam, amit kebab csomagolásba tettem. Reggel csodálkoztam is,hogy micsoda abszurd dolgot álmodtam. Másnap görgetem a facet és megjelenik egy kép egy kisbabárol ugyancsak 'kebabos ' becsomagolt gyorskajának öltöztetve... pont miután almodtam róla, azelőtt sosem láttam hasonlót.
Pl az éjjel egy tűzpiros ferrari volt az álmomban, most látok ugyancsak piros ferrarival kapcsolatos hirt (azelőtt nem olvastam és nem láttam a napokban ilyet )
Nagy kígyó is volt az álmomban,amitől féltem s szintén megjelent egy cikk egy nagy kígyóról amitől többen megijedtek.
Több ehhez hasonló eset is volt, lenne még mit sorolnom.
Nekem Nagyon fura hogy épp miután álmodok valamit, azután a valóságban is hasonlót látok. Nem később, és nem előtte, pont az alom után.
Csupán ilyen sok véletlen egybeeses lenne? Más tapasztalt hasonlót?
22n
Szia ! Bármilyen abszurd èn is tapasztaltam nem egyszer hasonlót.
Annyi különbsèggel ,hogy nekem nem 1-2 nap telt el a között ,hogy megálmodtam ès megtörtènt hanem több hèt/hónap.
Én azt tapasztaltam magamon és már más is mondta hogy a szavaimnak ereje van.
Például én azt mondtam az egyik rokonomnak hogy lehet hogy kora szülötte lesz a babája és lány lesz ez csak egy megérzés volt, kaptam is tőle és agusztus 20-át mondtam neki,igazam lett kora szülött lett kishíján 20-án született volna meg de 21 lett belőle és természetesen lány lett.
Aztán volt olyan is hogy már sokkal előbb mondtam hogy tuti nem fogunk elindulni 1 hét múlva 12:00 kor ha nem kb 5-6 órával később és igazam lett.
Olyan is volt hogy már előre mondtam hogy rabszolgatartóhoz fog jelentkezni aki nem lesz jó,nem is lett jó munkahely.
Voltak még egyébb dolgok de nem írom le az egészet :-D
Ki tudja? ez is az is lehet, de lehet hogy nem az.
21F
Akkor mások is felfigyeltek erre.
Nagyon érdekes, szerintem senki se tudja érre a magyarazatot. Kissé ijesztő is, hisz ez már a realitás határán kívül van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!