Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy zaklatóról van-e szó vagy...

Egy zaklatóról van-e szó vagy véletlen egybeesés?

Figyelt kérdés
1-2éve megállított egy pasi azzal, hogy nagyon fáj a szíve segítsek neki. Orvostanhallgató vagyok-e? Válaszoltam és mondtam, hogy sajnos nem tudok segíteni neki. Egy hete egy pasi megállított, nem tudom ugyanaz-e, hogy mérjem meg a pulzusát, mert sokat biciklizett. Mondtam menjen a klinikára, ott megmérik. Hétfőn megállított ugyanaz a pasi. Mondtam, hogy ne haragudjon sietek. Szerintetek veszélyes lehet? Véletlen vagy én reagálom túl? Csak engem szólítgat le vagy csak túl sokszor estem bele a szórásba? Állandóan a lakóhelyem környékén "csap le rám" és csak akkor, ha nincs velem senki.

2015. nov. 3. 23:38
 1/7 StreetS válasza:
100%
Lehet, hogy csak megszeretne ismerni, csak nem tud mivel megszólítani, illetve leszólítani. Így ilyesfajta módon próbál kapcsolatot "teremteni". Ez csak az én véleményem, de jobb félni, mint megijedni. :)
2015. nov. 3. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem már régóta tetszel neki, és ilyen poénos trükkökkel próbálja az értésedre adni. Csak neked mégsem esik le. :D
2015. nov. 4. 00:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy simán zizi egy kicsit. Kérdezz meg pár embert, hogy velük történt-e hasonló.

Minden városnak megvannak a maga érdekes figurái.

2015. nov. 4. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokmindentől függ, mármint az, hogy tényleg kattant–e az illető vagy csak simán ismerkedni akar. Esetleg még a Te hozzáállásod is szerepet játszhat a dologban. Hogy néz ki, milyen a külseje? Elhanyagolt, ápolt? Milyen az öltözete, körülbelül melyik társadalmi osztályba sorolható? Milyen a stílusa? Szakadt vagy éppen fuxokat hord a nyakában, esetleg öltönyös–laptop táskás? Bűnözőnek néz ki vagy renndes emberek? Mennyi idős lehet? Idős, fiatal? Ránézésre mi lehet a foglalkozása? Próbált már hozzád érni, ha igen, akkor melyik testrészeden? Esetleg kért Tőled e–mail címet, telefonszámot vagy más elérhetőséget? Te mennyi idős vagy? Általában hogyan viszonyulsz a férfiakhoz? Van barátod? Komolyabb kapcsolatot keresel vagy csak futó kalandokat? Nem biztos, hogy mindenki elmebeteg aki utcán akar ismerkedni, volt amikor én is próbáltam; de tényleg szerencsésebb elővigyázatosnak lenni, mert vannak pszichopaták, emberrablók, erőszaktevők is.
2015. nov. 4. 10:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Ápoltnak tűnik,átlagosnak. A külsejével nincs semmi baj. Se nem öltönyös, se nem szakadt, rendes embernek tűnik. Nem tudom figyelmen kívül hagyni a megérzésemet, úgy érzem, hogy valami nincs rendben vele. 10-15 évvel idősebb, mint én (most 20 vagyok). Nem próbált hozzám érni, inkább azt akarta elérni, hogy én érjek hozzá a pulzusmérés alatt.A három alkalomból kétszer egészségügyi gondokra hivatkozott, szerintem tudja, hogy egészségügyisnek tanulok, az első beszélgetésünkből, ami 2 éve történt. Nem kért se e-mailt, se telefonszámot, semmit.Lett volna rá lehetősége. Rossz tapasztalatom van a férfiakkal, különösen a nálam idősebbekkel. Elképzelhetőnek tartom, hogy ez is közrejátszik abban, ahogy látom a helyzetet. Alapvetően kedves természet vagyok, ennek megfelelően is viselkedem, de távolságot is tartok. Most nincs párom és nem vagyok a futó kalandok híve. Tudom, hogy nem mindenki elmebeteg, aki az utcán akar ismerkedni. Én is ismerkedtem már meg valakivel közterületen, tehát ez nem jelent gondot. Számomra nagyon zavaró, hogy már 2 éves "történelmünk" van.Biztos vagyok benne, hogy valami nem okés a pasival, a zsigereiben érzem, nem az "előéletem" befolyásol, mert az teljesen más érzés. Az a tudat is zavaró, hogy általában 1-2 utcára a lakóhelyemtől találkoztam vele. Kérdezősködtem, más nem találkozott vele.
2015. nov. 4. 15:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Az előző hozzászólásból nem tűnik ki, de nem értem hozzá, nem mértem meg a pulzusát.
2015. nov. 4. 15:57
 7/7 anonim válasza:
Aki ezzel állít meg, az nem normális az tuti.
2015. nov. 6. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!