Szerintetek ez véletlen egybeesés, illetve valami van a dolog mögött?
Tegnapelőtt este rám írt a hip hop tanárom. Azt kérdezte, nem közösítenek -e ki a csapattársaim, mert szokásuk, hogy kifognak valakit, akivel aztán nem beszélnek. Elmondtam neki, hogy ez nem így van, én vagyok nehezen beilleszkedő típus, meg azért majdnem minddel van köztünk egy 7-8 év korkülönbség.. (Mert így is gondoltam) De ahogy tegnap elmentem edzésre, olyan ellenszenvesen néztek rám, nem is köszöntek ahogy jöttem-mentem. Közben néha elmegy a hangom, néha meg csak suttogva tudok beszélni, így nem is tudom ezt megkérdezni senkitől..
13L
De az is lehet, hogy most, hogy a tanárod akaratlanul még jobban felhívta a figyelmet arra, amit már egyébként is észrevettél, hogy kicsit kívülálló vagy (ne haragudj, hogy így fogalmazok, csak mondtad, hogy nehezen illeszkedsz be, valamint sokkal fiatalabb vagy tőlük), és ezért "belelátod" ezeket a dolgokat az emberekbe.
Próbáltál már jobban beilleszekdni, a többiekkel beszélgetni?
Szia!
Velem még középsuliban történt, hogy az oszt.főnököm félrehívott beszélgetni, látta rajtam, hogy valami bajom van. Nagyjából elmeséltem neki a problémámat, hogy teljesen kilógok az osztályból, nem vagyunk egy hullámhosszon stb. Ő megígérte, hogy nem mondja el a többieknek, én pedig megígértem neki, hogy nem fogok "depressziózni" meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak beláttam azt, hogy nem egy kategóriájúak vagyunk.
Másnap nagyon sz.rul éreztem magamat, szintén úgy ahogyan te is. Beszéltem az oszt.főnökömmel, rákérdeztem, mondtam neki, hogy nyugodtan elmondhatja, nem fogok haragudni rá, csak tudnom kell, hogy akkor szépítsek a helyzeten és odaálljak a többiek elé és nyíltan kimondjam nekik is. De Ő nem mondott semmit. Egyszerűen ahogyan kattogtam rajta, hogy mi van akkor ha?!, felnagyítottam azokat a dolgokat amik alapból úgy voltak azelőtt is. Ahogyan előttem írta az egyik hozzászóló. Ilyen az ember, ilyen az agy..
De a helyedben rákérdeznék a tanárodtól, hogy megnyugodjak.
Igen, volt hogy próbálkoztam beszélgetni.
Egyébként lehetséges az is, hogy csak odaképzeltem.. Nem tudom, de alapból olyan furcsa volt, hogy rákérdezett a tanárnő..
Lehet, hogy a tanár azért kérdezte, mert észrevett/meghallott valami ellened irányuló áskálódást, propagandát.
"szokásuk, hogy kifognak valakit, akivel aztán nem beszélnek."
Elég k.cs.g szokás. Jó kis társaság! Biztos, hogy muszáj odajárnod, nincs felétek másik klub?
Igen, lehet, hogy ez is egy megoldás! :)
Jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!