Mi volt a legfurcsább egybeesés, amit átéltél?
Álmok valamilyen mértékben megvalósultak többször.
1* mentünk autóval egy helyre, követtek a rokonok minket: mi gyorsabbak voltunk, megálltunk tankolni és ők is megjelentek ott.
Én, kiabálva a szomszéd szobából a konyhába: Mama! Hány óra van?
Mama a konyhából: Nem tudom!
Én, kiabálva a másik szobába: Ancsa, hány óra van?
Ancsa, unokatesóm a másik szobából: Én se tudom!
Én, kiabálva a nagybátyámnak: Feri, hány óra van?
Feri a lakás másik végéből: Fogalmam sincs!
Én: Valaki mondja már meg, hány óra van!!! :)
Rádió, valami beszélgetős műsor közben: "Én ezt most kijelentem itt önnek, ebben a székben ülve, hétfő délután 13 óra 43 perckor, hogy..." :DDD
Én: Na végre valaki! Köszi! :DDD
(Nem bip-bip és pontos idő beolvasás, hanem az interjúalany épp abban a pillanatban válaszolt a kérdésemre. Mindannyian hangosan elnevettük magunkat. :D)
Azt álmodtam, hogy négy kollégát súlyos autóbaleset ért, amikor dolgozni jöttek (40 kilométerről jártak be, egyikük kocsijával). És álmomban az is volt, hogy egyiküknek súlyos mellkasi sérülése van.
Aztán reggel lett, felébredtem, elkészültem, elmentem a munkahelyre.
Sápadtan fogadott a főnököm, és mondta, hogy négy kollégát súlyos autóbaleset ért reggel. Be kell mennem a kórházba, felvenni a jegyzőkönyveket velük (munkavédelmi mérnök vagyok), illetve hárommal vegyem fel a jegyzőkönyvet, a negyedikkel nem fogom tudni, mert ő nagyon súlyos mellkasi sérüléssel az intenzíven van.
Forgott velem a világ:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!