30 felett mások szerint is inkább középkorú az ember?
Hát de nem mindenki egyformán öregszik. Én kicsit kövér voltam tiniként, aztán nagyon kövér huszasként, úgyhogy fizikailag most érzem a legjobban magam.
Egyébként miért ilyen negatívan akarod feldolgozni? Miért nem úgy, hogy felnőtt vagy, és azt csinálsz, amit akarsz? Szerintem ilyenkorra érik be az igazi, belső önbizalom.
Számomra ez realista feldolgozás.
Amúgy mióta csináljuk azt, amit akarunk? :D
Most például nem mehettem Miskolcra adventi villamost nézni, de uszodába se, ami után itthon punnyadnék, mert tanulnom kell. (És mielőtt ebbe kötsz bele, de, kell közben a pihenés, tehát idenézek, ha van valami.)
Viszont ne vigyük már el a kérdést.... Rohattul nem ez a téma.
Ezeket mind meg lehet csinálni.
A téma az, hogy fiatal vagy, de már most be akarsz keseredni. Ennek semmi értelme. Ez nem feldolgozás, ez önsajnálat.
Nem lehet mind megcsinálni heti 40+ óra munka és esti egyetem mellett a zh időszak közepén. De kérlek, ne írj többet.
Én NEM vagyok fiatal, voltam, de már nem vagyok.
De akkor miért akarod, hogy mások is öregnek érezzék magukat? Olyan ez, mint mikor valaki gyereket vállal, megbánja, és másokat is rá akar venni, hogy ne egyedül szenvedjen.
Neked jobb lesz, ha szenvedsz?
Az ég szerelmére, ne írj többet
Helyette menj szövegértést gyakorolni.
Az a kérdésem, ki tartja magát középkorúként középkorúnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!