Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számotokra mi az a dolog, ami...

Számotokra mi az a dolog, ami meglepően olcsó, de nagyon jó?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen a Lidlben kapható saját márkás kézkrém. Négyszáz forint volt, semmit sem vártam tőle, de ez életem első jó és használható kézkréme, nagyon szeretem.
ma 07:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%
Pl. A csapvíz, mivel a szervezetünk legnagyobb része víz, így tudom hidratálni a szervezetemet. Persze, ez csak ott lehetséges ilyen formában, ahol iható a csapvíz.
ma 07:06
 2/28 anonim ***** válasza:
74%

Ui.

Szabadtéri sport/mozgás, mivel az ingyen van és jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt.

ma 07:07
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Pl még nem emelték a sárgaborsó, lencse árát.

Ezekből lehet főzeléket csinálni.

De pl a rizs meg tészták, vagy dió mák, étolaj, fehér vagy vörösbab már 1000 ft körül vannak, csak a gagyik olcsók.

ma 07:27
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Sokáig a gyros volt ilyen: ma már nem feltétlen van így. De ugyanígy a kínai gyorséttermi ételek is: ár/érték arányban ott van.
ma 07:29
 5/28 anonim ***** válasza:
31%

A kínaikban en mindig másnapos hasábburgonyát kapok. Akkor abtöbbi kajájuk se friss soha.

És nem egyet próbáltam már. Nem éri meg.

ma 07:32
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
A streaming szolgáltatók. 2500-3500 Forintért rengeteg tartalmat kapsz.
ma 07:36
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Plus marketben arcra hialuronos v collagén szérumok olajok. Csak 1500 ft(elég 1.5 hónapra is) és tökéletesen szobor simává, tömörré, feszesség varázsolja az arcbőröm.

A neutroderma vichy loreal mindenféle tizenhuszonezres értékű termékeket leköröz.

ma 07:39
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Lidl-s Cologram édesítő. 500Ft körül van, de kb. 1-1,5 hónapig használom.
ma 07:39
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

7.

Meg tudnád írni a szérumok nevét?

Sajnos nálunk nincs ez a bolthálózat és lehet kapható mas üzletben is.

Vagy ez a saját márkása a Plus Marketnek?

ma 07:51
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Múzeum jegyek
ma 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!