Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számotokra mi az a dolog, ami...

Számotokra mi az a dolog, ami meglepően olcsó, de nagyon jó?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen a Lidlben kapható saját márkás kézkrém. Négyszáz forint volt, semmit sem vártam tőle, de ez életem első jó és használható kézkréme, nagyon szeretem.
tegnap 07:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
59%

Azért nézd meg az összetevőket. Nem biztos, hogy olyan jót tesz hosszú távon ez az olcsó termék. Főleg, ha a háromnegyede mesterséges összetevő. Minél kevesebb összetevőt tartalmaz egy termék, minél inkább természetes alapanyagokat tartalmaz, annál jobb.

De ez a válaszom a kérdezőnek is szól. A bőrön keresztül felszívódó mérgek csak rombolják a szervezetet hosszú távon.

tegnap 07:57
 12/30 anonim ***** válasza:
47%
Napsütés 🌞
tegnap 08:13
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
Panalgorin 😂 Asszem az algoprin helyettesítője, csak potom pénzért, ugyanazzal a hatoanyaggal
tegnap 08:17
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
A TESCO-s nápolyi. 3 ízű van, wzek közül a kakaós nagyon jó, rendesen rá lehet függni. Zsolti
tegnap 08:25
 15/30 anonim ***** válasza:
32%
Ebben a szóban forgó kézkrémben az lehet a legjobb, hogy csak át kell ragasztani rajta a címkét és már margarinként, vagy ömlesztett vegasajtként is árusítható.:-)
tegnap 08:53
 16/30 anonim ***** válasza:
89%
Ha bele gondolunk a víz valóban nagy kincs, hiszen sok helyen ingyen is kapni, pl. kutak, források, de a csapból is iható.
tegnap 09:33
 17/30 anonim ***** válasza:
67%
A legalapabb dolog hogy a víz ingyen van. Illetve az sincs ingyen hogyha a házadba akarod hogy legyen…
tegnap 09:55
 18/30 Metionin ***** válasza:
100%
Van egy csomó saját márkás termék, ami lekörözi a márkásat és sokszor ugyanott is gyártják. Lidl tisztítószerek, mindenmentes mosakodó gél, koffeines sampon és szérum. DM és Rossmann termékek, Aldis gyerekfogkrém, bizonyos utánzat parfümök, szóval elég sok dolog van, amit kezdetben az ára miatt vettem meg de annyira jó, hogy ha végtelen pénzem lenne se vennék drágábbat.
tegnap 11:18
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

DM ureas kézkrém. 400 Ft

Panalgorin

tegnap 11:19
 20/30 anonim ***** válasza:
58%
Minden, ami csak úgy megterem, a gyümölcsök, dió, ezek drágák, ha meg akarod venni, viszont a kertekben ingyen megterem, vagy kevés befektetéssel.
tegnap 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!