Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen meglepően olcsó menzáró...

Milyen meglepően olcsó menzáról/kifőzdéről tudtok BPn?

Figyelt kérdés

Budapesten nem nagyon találok (diákoknak) elérhető árú menzát; van olyan ahol egy menü 1000Ft alatt van?

Alapvetően a főzés a megoldás, de ha úgy adódna, jó tudni ha van ilyen hely.

2021. máj. 15. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ikea például. Azt bátran tudom ajánlani. 790 Ft-ért olyan menüt kapsz ott svéd húsgombócokból és hasábkrumplikból, hogy eldobod az agyad tőle.
2021. máj. 15. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahova én járok Óbudán, ott csomagolás nélkül 890 ill. 1090. A minőség a közepes és jó között ételenként és naponként ingadozik, viszont az adagok jó nagyok, kisétkűeknek akár két étkezésre is elég a nagy menü. A 890-es menüben fél adag a főétel. Levesből mindig rengeteget adnak (500g körül), így az is elég lehet.

GastroBistro néven találod őket FB-n.

2021. máj. 15. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
24%
Sajtburger menü a Mekiben. Az bőven 1000 alatt van.
2021. máj. 15. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Budapest melyik részén?

A bolti készételek általában 1000 alatt vannak, ilyesmikre gondolok:

[link]

Illetve van még az egészségkonyha.hu, onnan rendeltem sokáig, a kisebb menük közül (bőven elég). Az most már ugyan 1000Ft fölött van, de ha a hetit veszed, van amelyik csak 4500/5000, és a normál adagok közt is van amelyik épp megáll 1000 alatt. Mostanában az efoodról rendelek, mert ott kicsit nagyobb a választék, de az drágább, és nekem az egészségkonyha jobban is ízlett. Lehet ideje lenne visszaváltani :).

2021. máj. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!