Valszeg soha nem volt mély testvéri kapocs köztük. Gyakori.
tegnap 14:01
2/11 anonim válasza:
Ezer oka lehet.
Eltávolodás, anyagi különbség, nem kedvelt sógor/sógornő...
tegnap 14:08
3/11 anonim válasza:
Közös érdeklődés hiánya, legalábbis a környezetemben ezt látom. Páromnak van tesója, nincsenek rosszban de kb családi ünnepeken beszélgetnek, mert amúgy nincs sok közös bennük. (Nekem tesóm nincs, de más családtagjaimmal emiatt tartom ritkán a kapcsolatot)
tegnap 14:12
4/11 Katona Dius válasza:
Én tesóimmal és azok párjaival is jól kijövök. Férjem a húgával semleges. Az öccsével jó volt a kapcsolat, amíg össze nem jött a jelenlegi nőjével. A csaj teljesen elmarta a családtól a srácot, már se anyósommal, se férjemmel nem tartja a kapcsolatot.
tegnap 14:33
5/11 anonim válasza:
Egyik testvér bántalmazó lesz, másik meg áldozati.
Főleg szülők alapozzák meg pl egyikkel kedvesek másikat elnyomják alázzák.
Felnove igy a szülőkkel karöltve bantalmazzák az elnyomottat tovább. Stb
tegnap 14:50
6/11 anonim válasza:
Ha fizikailag vagy érzelmileg bántalmazó szülők nevelnek egy testvérpárt, akkor gyakori, hogy mindkét testvér átveszi ezeket a mintákat. Vagyis egymással is olyan módon bánnak, ahogy a szülő bánt mindkettőjükkel, emiatt elmérgesedik a kapcsolatuk.
tegnap 14:56
7/11 anonim válasza:
Azért, mert addig kiismerték egymást, így már önmagukra számíthatnak csak a következő időszakban.
tegnap 15:11
8/11 anonim válasza:
tesóm 40 évesen csak a videójátékokról tud beszélni, meg hogy minden nő idióta. Én meg a vállalkozásomról, nyaralásról, családomról, páromról, gyerekemről. Ezek a témák viszont ők hidegen hagyják, egyikben sincs se része se tapasztalata, így marad köztünk az évente 2-3x-i találkozó és beszélgetünk az időjárásról.
tegnap 15:28
9/11 anonim válasza:
Őszintén, harag nincs bennem a testvérem iránt. A jó szó, amit érzek iránta, az a neheztelés, de kimondott haragot nem érzek iránta. Nem mondanám, hogy ideális testvéri kapcsolat a miénk. Főleg régebben nagyon sokat veszekedtünk, szolidaritás egyenlő a nullával.
Nagyon sokszor éltem meg azt, hogy hátbaszúrt, elárult engem, vagy adott esetben nem állt ki mellettem konfliktushelyzetben a szüleimmel szemben, nem védwtt meg. Pedig ő az idősebb. Én nem akarok rosszat neki.. Egyszerűen csak azt akarom, hogy tűnjön el az életemből. Hálistennek 200 kilométer választ el tőle. Látni se akarom.
tegnap 15:29
10/11 anonim válasza:
Nálunk pl. az van, hogy kb. pont sikerült egymás agyára mennünk, míg a szülői házban laktunk (tetejébe közös szobában, talán az utolsó 3 évben volt külön szobánk.) A legkevésbé kívánom, hogy lássam, szerencsére 3000 kilométer van köztünk, nekem bőven elég 3 évben egyszer látni, de anélkül is kibírnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!