Gázos dolog az, ha valakit felnőtt férfiként nagyon mélyen megérint a Mielőtt megismertelek című film/könyv?
Konkrétan annyira, hogy még el is sírtam magam rajta, pedig már felnőtt vagyok, ráadásul pasi.
Annyira amúgy nem vagyok nagy fanja a romantikus sztoriknak, nem is sok filmet láttam életemben, könyvet pedig egyáltalán nem is olvastam olyat ezen kívül (inkább Harry Potter, Star Wars meg ilyesmik).
Anno mikor ráakadtam Emilia Clarke-re, nagyon bejött és csak miatta néztem volna meg eredetileg a filmet, engem is meglepett hogy milyen mértékben hatást gyakorolt rám, vagy két napig depressziós voltam tőle. Most nemrég megtaláltam a könyvet online, és hirtelen ötlettől vezérelve megvettem, most pár napja azt olvasom esténként, és ebben a formában is nagyon megható.
Kicsit félek hogy normális dolog-e az, hogy 28 éves férfiként ilyen hatással van rám egy romantikus történet. Normális szerintetek?
Én meg Leiner Laura rajongója vagyok harmincas pasiként és kritikusként. S akkor mi van? :-)
Na nem úgy kell elképzelni, mint a sok ugráló tinit. :D De valamiért az ifjúsági műfaj maradt az egyik kedvencem és Laura nálunk az első számú kiemelkedő. De egyben ugyanúgy kritikus is vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!