Nagyon gáz hogy 18 évesen még a szüleimnél lakom? Már felnőtt férfi vagyok de sajnos a Lidl-ös diák melós pénz nem elég arra hogy elköltözzem, szóval mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
tegnap 07:00
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz diákként szülőkkel élni, de még akkor sem, amíg nincs kivel összeköltözni. Csak azért mindezt, hogy 200e kidobj az ablakon és ritkábban találkozz a szülőkkel? Csak akkor tenném, ha egyébként is rossz a kapcsolat.
3/13 anonim válasza:
Nagyon. Az igazi férfiak 8 évesen költöznek el a szüleiktől.
5/13 anonim válasza:
Magyarországon átlagosan 27 vagy 28 évesen költöznek el a szülői házból az emberek. Tippelj, hogy akkor gáz-e.
6/13 anonim válasza:
haverom kapott lakast vettek neki, igy lett baratnoje mert o meg utalta ahol lakott. es inkabb odakoltozott. ha nem lenne lakasa nem is talalkoztak volna, nem is jottek volna ossze, es eleg nehezkes lett volna a diploma mert messze van a suli. 1 mai napig, amellett, hogy dolgozik, kedvezmenyeket kap munkahelyen, raadasul info szferaban van, szulok penzelik ha elfogy. szoval nem gaz szuloknel lakni. az egy kivaltsag. ki hova szuletik. en apamnal lakom 31 eves letemre. nincs eleg penz, nincs kocsink, alig van penz. olaszoknak egyebkent ez teljesen termeszetes es nem kerdes.
7/13 anonim válasza:
Leérettségiztél már? Van szakmád? Esetleg van diplomád? Esetleg van bejelentett állandó munkahelyed több éve?
Majd, ha minimum 3 igen lesz a válasz,akkor már el fogsz tudni költözni otthonról. Addig pedig inkább gyúrj agyra, hogy ne ilyen ostoba kérdések szülessenek meg a fejedben.
8/13 anonim válasza:
Ilyen gondolkodással te még minden vagy, csak nem felnőtt.
9/13 anonim válasza:
27 vagyok és otthon lakom. Szerinted érdekel?
10/13 anonim válasza:
Családi lakásban maradtam, jól elkülöníthető helyem van, ide költözött párom, végül ketten maradtunk. Csak felfújt hólyagok gondolják ezt is gáznak. Ne haragudj meg, te csak hirtelenül felnőtt szeretnél lenni valamilyen téves berögzültség miatt és ez pont nem felnőttes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!