Gyerekként mik akartatok lenni és felnőtt fejjel még akarnátok-e?
Én a következőket látom:
Neked 35 éves korodra sem sikerült felnőnöd. Valószínűleg fogalmad nincs, hogy mi folyik körülötted, tehát nem látod a való világot, ezért élsz még mindig álomvilágban. Lelkileg is nagyon gyerek vagy még. Remélem, hogy valami, vagy valaki felráz majd álmodból.
Egyenlőre sajnállak, nem szívesen lennék az édesanyád...
Kérdező!
Mi tart vissza. Még ma elkezdheted.
Gyerekként mindig is komoly hacker akartam lenni meg kiberbünöző aki feltöri a wifi jelszavakat, lehallgat másokat, vírusokat küldözget, nukleáris atomprogramok adatait lopja el, megbénít weboldalakat stb...
Erre felnőtt létemre rendszergazda lettem egy falusi általános iskolában, aki telepíti a nyomtatót, de ha egy tanár elfelejti a jelszavát én meg adok neki új jelszót belémszáll az orosz ügynök fless hogy micsoda hatalmas hacker vagyok hogy ezt is meg tudtam oldani 😎
Gyerekként autóversenyző, repülőgép pilóta szerettem volna lenni.
Lett belőlem járműmérnök.
Kisgyerekként kukás akartam lenni, aztán építész mérnök.
Végül egyik se lettem, egy fos gyárban vagyok fos fizetésért, unalmas, félig iroadi munkakörben. Legalább megszakadni nem kell...
Legyél kutató, matematikus vagy más természettudós, de a bölcsésztudományok terén is vannak olyan felfeeznivalók amiket még soha senki nem látott. Akkor olyan dolgokat fedezhetsz fel mint soha senki.
Érthető, amit írsz, hogy az őskor felbomlása után alakult osztálytársadalmak unalmasak, de a maffiózók, bűnözők se tudták ezt a világot meghaladni, náluk valójában ugyanez az elidegenedés van, csak még pluszban is egy csomó rossz. Csak a filmek szerint izgalmas az életük, mert az csak a felülete a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!