Egy 18 évest miért kezelnek gyerekként, egy 28 évest meg felnőttként? Azért 10 év nem sok.
Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 07:42
1/35 anonim válasza:
Mert valószínű a 18 éves úgy néz ki, mint pistike a homokozóban, amikor a formákba lapátolja a homokot.
A 28 éves meg aki 50 éves, családjában 50 évesen már mindneki bekrepált a trágya genetika miatt.
3/35 anonim válasza:
Egy 28 éves másfélszer annyi idös, mint a 18 éves.
4/35 anonim válasza:
10 év nagyon is sok. Ebben az időszakban pedig különösen, tekintve hogy épp ezekben az években szokás önállósodni, elkezdeni dolgozni, elköltözni otthonról, stb.
5/35 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy nézek ki, mint 18 évesen
2023. nov. 1. 08:08
6/35 anonim válasza:
Kérdező, egy 28 éves sokkal önállóbb, felelősségtudatosabb, érettebb, talpraesettebb, gyakorlatiasabb, mint egy 18 éves. Sokkal több tapasztalata is van.
Nem a külső a meghatározó itt.
7/35 anonim válasza:
Oké hogy ugyanúgy nézel ki mint 10 éve..énsem változtam hú de nagyon sokat külsőre. A hangsúly azon van hogy 10 év alatt mit tettel le az asztalra.Van aki 18 évesen még otthon él tanul egyetemre készül, anyu apu tartja el és van aki 25 évesen már önálló( van aki hamarabb) csak 25-28 évesen már sokmindenkinek van lakása,házastársa, gyereke, autója,és stabil állása.Ennyi a külömbség, ez elég nagy külömbség. Én 28 vagyok házas, várjuk az első gyerekünket, mindkettőnknek van saját autója, jól fizető állása és épül a közös házunk.18évesen még tanultam, otthon éltem..
8/35 A kérdező kommentje:
Huha, hogy lehet valakinek lakása ennyi idősen? Én nekem semmim sincsen
2023. nov. 1. 08:31
9/35 anonim válasza:
Szóval, azért mert neked semmit sincs, akkor senkinek se legyen semmilye ennyi évesen? 🤦🤔👏🤷🙄
Nekem is volt már lakásom párommal együtt, mikor én 28 éves voltam 5 évvel ezelőtt.
10/35 A kérdező kommentje:
Legalább nincs hitelem
2023. nov. 1. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!