Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyat ismerősötök aki...

Van olyat ismerősötök aki gyerekként rendes volt, aztán felnőttként börtönbe került?

Figyelt kérdés
Mit követett el és mi vitte rá erre az útra?
2023. febr. 2. 09:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
Tegnap előtt még az érdekelt ismer e valaki olyan embert aki embert ölt. Most meg a börtön. Kezdek egy olyan képet összerakni rólad, hogy gyilkosságot tervezel és itt puhatolózol, hogy mit fognak gondolni rólad az emberek ezek után..
2023. febr. 2. 09:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Én ilyen kérdést nem tettem fel, és azért érdekel mert én ismerek ilyen embert. Érdekelt, hogy mi viszi rá az embereket erre az útra.
2023. febr. 2. 09:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Van, de forditva is. Meghat attol meg nem feltetlen gonosz vki h sittre kerul.. pl. gonosz dolog az allamot kijatszani, meglopni ha ok ugyanezt teszik nagyban? Vagy gonosz dolog az onbiraskodas ha amugy igazad van es jo embert vedesz meg?
2023. febr. 2. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Van. Rossz társaságba keveredett, senki sem tudta kirángatni, pedig családja volt, elindult lefelé a lejtőn, most épp nem hajléktalan.
2023. febr. 2. 10:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem ismerősöm, hanem én.

Tipikus jókisfiú voltam, de 21 évesen elkezdtem füvezni, majd később árultam is, egyszer elkaptak egy nagyobb mennyiséggel akkor felfüggesztettet kaptam, majd én hülye egy haveromnak elmentem segíteni, egy fuvar kellett csak neki, azt nem tudtam, hogy betörni megyünk így mivel én hülye mikor már leesett, akkor sem hagytam ott, egy nyaralót tört fel agárdon, amúgy marihuánát és pénzt lopott, mindenesetre a riasztó megszólalt, és egy kamera is felvett minket… 1.8hónapot ültem ezzel… elmondhatom, hogy igazi balfax voltam :D

De ez már lassan 15éves történet, azóta tisztes adófizető vállalkozó vagyok.

2023. febr. 2. 11:18
 6/12 anonim ***** válasza:
1 év 8hónapot, rosszul írtam.
2023. febr. 2. 11:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Kb 25 óvoda társam.
2023. febr. 2. 11:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Szakmunkásképzőben volt egy osztálytársam, ő volt a legjobb fej, normális, intelligens, össze is barátkoztunk. Később hallottam, hogy kirabolt vmi boltot, és el is kapták.
2023. febr. 2. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy haverom, börtönben lett haverom, ő pl tipikus stréber volt egész életében, de volt a falujukban egy srác, aki mindig szekálta, kirabolta, szekálta… aztán egyszer összejött egy csajjal, és mikor ott állt mellette a barátnője, de jött ez a gyökér és belekötött, életében először és utoljára kiállt magáért és bevert egy isteneset a pofájába… a srác pedig olyan szerencsétlenül esett hanyatt, hogy a tarkója betörött es ott helyben meghalt.

Emberölesért ült 10 évet szegény.

2023. febr. 2. 12:44
 10/12 anonim ***** válasza:
olyan nincs aki gyerekként rendes lett volna.... balfax suttyó paraszt akit fiatalként vagy felnőttként lecsuktak.... na olyan van...
2023. ápr. 26. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!