Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyat ismerősötök aki...

Van olyat ismerősötök aki gyerekként rendes volt, aztán felnőttként börtönbe került?

Figyelt kérdés
Mit követett el és mi vitte rá erre az útra?
2023. febr. 2. 09:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jó gimnáziumba jártam, még ott is, akik szélesebb baráti körömben küzdősportolók voltak, azok mind alvilágiak lettek valamennyire.

Kb. tipikus életútjuk: szórakozóhely védelme, majd tulaj “probléma megoldó” embere, önállósodás, prostik futtatása, üzleti konkurencia kirablása, 8 napon túl gyógyuló megverése, pár év sitt, most konszolidáltan NER politikus, üzletember problémáit oldják meg fizikai erőszak nélkül, de azt kilátásba helyezve. Kb. 2-3-szor vagyonosabbak, mint az aki multinál most középvezető.

2023. máj. 24. 20:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg a te rossz hatásod akkor, én cselgáncs, kravmaga, thaiboksz, kempo, cselgáncs mindbe éveket tettem külön külön, cselgáncsot azért ìrtam kétszer, mert azzal kezdtem, ahhoz tértem vissza, abban összesen 15évem van eddig, valahogy sosem kerültem ilyen körükbe, egy egyszerű asztalos vagyok.
2023. máj. 24. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!