Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan rokonotok, ismerősöt...

Van olyan rokonotok, ismerősötök, akinek távozása után ki kell szellőztetnetek a szobát?

Figyelt kérdés
Mert mondjuk az illető kicsit büdi.
2022. aug. 19. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt egy ismerősöm, aki annyi parfümöt fújt magára, hogy muszáj volt kiszellőztetni, mert már kellemetlen volt az a parfümillat.
2022. aug. 19. 22:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Milyen büdire gondolsz? Egyébként volt egy öreg nő gyerekkoromban, aki fos szagú volt szó szerint, nem tudom hogy mosott-e segget valaha. Kb. 5 éves lehettem, kimentem az ajtóba utánakiabáltam, hogy eléggé szar szagú, ne jöjjön hozzánk!
2022. aug. 19. 22:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt....

Télen, amikor kint -10 volt nappal, telefingotta a szobámat, hozzá meg a világ legbüdösebb rágógumijait zabálta, és be volt fújva valami erős mentolos szarral.

Volt egy egyvelege ennek az aromának....

2022. aug. 19. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:
...kihagytam, hogy fél napig kellett szellőztetni utána, -10 fok ide vagy oda, muszáj volt.
2022. aug. 19. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem engedek be ilyeneket 😅
2022. aug. 19. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Több is sajnos, szerencsére már nem járnak hozzánk.
2022. aug. 19. 23:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy volt osztálytársam, meg egyszomszéd nő. Nem is ismerik egyást, más helyen is laknak, de ugyan az a szag. Nem tudom mi, de iszonyat büdös. Mindkettő bagózik. Talán azaz állott tömény bagószag kajaszaggal keverve, és még izzad is. Nem bírja a gyomrom az ilyeneket.
2022. aug. 20. 00:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Van ismerősöm aki büdi, de őt be se engedem. Jól kiosztom hogy néz ki, majd megsértődik, megfürdik (szinte új színe lesz), megborotválkozik, új, tiszta ruhákat vesz fel következő találkozásunkra. Vakarózik az új ruhákban.

Ez ajelenség 1 alkalmas. Utána visszapiszkolódik. Újra ki kell osztani, hogy tiszta legyen.

2022. aug. 20. 06:28
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Mamám után sajnos, mert csak vasár-és ünnepnapokon mossa meg a nuniját. Ez, a mostani 40 fokos melegben igen kellemetlen aromákat tud az összetúlórázott kanapém köré hozni.
2022. aug. 20. 06:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy ügyfelem, nagy bagós, és amikor itt van (itt persze nem bagózik), akkor át kell szellőztetnem az irodát. (Pedig csak 20 percig van itt).

A másik egy negyvenes nő, ügyfél, valami isteni, kifinomult parfümje van, de nekem mégis "sok", utána is szellőztetek.

(De ez még a jobbik eset mindkettő.)

2022. aug. 20. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!