Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha állandóan...

Mit tehetek, ha állandóan szellőztetnem kell?

Figyelt kérdés

Egy elég pici szobám van (7nm) és egész nap nyitva kell legyen az ablak, különben pár perc alatt elfogy a levegő úgy hogy megfullad az ember. Ha valaki bejön hozzám mindig szól, hogy itt elkéne egy szellőztetés pedig nyitva van az ablak nagyon gyakran. Aludni sem lehet Így nyugodtan. Viszont ha egyfolytában nyitva van akkor meg kíhűl a szoba, főleg hogy az ágy közvetlen az ablak alatt van, így folyamat rám jönne a hideg levegő. Most is egésznap nyitva volt, becsuktam és 2 perc után már állott volt a levegő :(

Próbáltam az ajtót kinyitni de nem sokkal jobb. Már nagyon unom.

2022. ápr. 20. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Nincs valami "szagos" a szobában? Ruha, kajamaradék, szemetes?
2022. ápr. 20. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Télen hogy csinaltad?
2022. ápr. 20. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Ki kell nagyon alaposan takarítani a szobát, mindent lemosni, a szekrényeket is kivül-belül, meg a ruhaféléket, ágynemüt is kitisztítani, kimosni, amit lehet
2022. ápr. 20. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Peneszedik a fal szerintem. Attol lesz allott a levego! A leiras alapjan. Nalunk is van ekkora szoba es nincs budos szelloztetes nelkul.
2022. ápr. 21. 04:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!