Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 18 évest miért kezelnek...

Egy 18 évest miért kezelnek gyerekként, egy 28 évest meg felnőttként? Azért 10 év nem sok.

Figyelt kérdés

2023. nov. 1. 07:42
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
De megyek nyaralni, anyumék fizetik
2023. nov. 1. 11:01
 22/35 A kérdező kommentje:
Ti senkiháziak vagytok, életetek nincsen, akkor nem itt lennétek
2023. nov. 1. 11:02
 23/35 anonim ***** válasza:

Ok, kérdés jelentve.

Irigykedj csak. 50 évesen is csak itt fogsz rinyálni ugyanazért, mint most.

2023. nov. 1. 11:03
 24/35 A kérdező kommentje:
Nem irigykedek, csak nem szeretem a rosszindulatú kamus embereket
2023. nov. 1. 11:14
 25/35 anonim ***** válasza:

Miért lenne kamu? Mi okunk lenne itt hazudozni? Neked nemjött be az élet másnak bejött és egyből hazudik..Oké

Én nem hazudtam 7 és 13 as vagyok, mi okom lenne itt idegen embereknek hazudoznom meg fáradni kitalációkkal? Buta vagy. Anyuciék továbbra is fizessék a nyaralásodat, ülj otthon playstationnal a kezedben és menj gyorsan asztalhoz mert kihül az ebéd..

2023. nov. 1. 11:40
 26/35 anonim ***** válasza:

Nem mi hazudunk. Te nem tudod elviselni, hogy más vitte valamire, te meg semmire.

Fél év alatt összejött fejenként a dominikai útra a pénz. Saját, nem a szülőktől és a banktól kértük.

Mi önellátók vagyunk, veled ellentétben. 28 évesen téged a szüleid tartanak el, mi ennyi évesen szülőktől mentes életet éltünk anyagilag. Na, ez a különbség.

2023. nov. 1. 11:55
 27/35 A kérdező kommentje:
Jolvan kamus gyászok
2023. nov. 1. 13:58
 28/35 anonim ***** válasza:
Megetted az ebédet, a tányért se te mosod el mégis itt vered magad 🤣 Nemtudom eldönteni kinek szar az élete.
2023. nov. 1. 14:25
 29/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi a jó abban, hogy fájdalomcsillapításként bebeszéled magadnak, hogy mi hazudunk? Nem vagyunk egyformák. Gondolom ezt már hallottad. Nem lehet mindenki olyan töketlenül szerencsétlen, mint te, aki csak élősködik a saját szülein és egyetlen elfoglaltsága a gyakorin sajnáltatni magát.
2023. nov. 1. 15:06
 30/35 A kérdező kommentje:
Jajjj...Itt mindenki havi nettó 1 milliót keres, meg ide-oda megy nyaralni, hol veszem be ezt büdös magyarok. Rák egyen ki titeket
2023. nov. 1. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!