Egy 18 évest miért kezelnek gyerekként, egy 28 évest meg felnőttként? Azért 10 év nem sok.
Ok, kérdés jelentve.
Irigykedj csak. 50 évesen is csak itt fogsz rinyálni ugyanazért, mint most.
Miért lenne kamu? Mi okunk lenne itt hazudozni? Neked nemjött be az élet másnak bejött és egyből hazudik..Oké
Én nem hazudtam 7 és 13 as vagyok, mi okom lenne itt idegen embereknek hazudoznom meg fáradni kitalációkkal? Buta vagy. Anyuciék továbbra is fizessék a nyaralásodat, ülj otthon playstationnal a kezedben és menj gyorsan asztalhoz mert kihül az ebéd..
Nem mi hazudunk. Te nem tudod elviselni, hogy más vitte valamire, te meg semmire.
Fél év alatt összejött fejenként a dominikai útra a pénz. Saját, nem a szülőktől és a banktól kértük.
Mi önellátók vagyunk, veled ellentétben. 28 évesen téged a szüleid tartanak el, mi ennyi évesen szülőktől mentes életet éltünk anyagilag. Na, ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!