Egy 18 évest miért kezelnek gyerekként, egy 28 évest meg felnőttként? Azért 10 év nem sok.
Senki se írta, hogy nettó 1 milliót keres. A magadfajta aluliskolázott, kisebbrendűségi érzéssel rendelkező emberek túloznak ekkorát.
Párommal nettó 270 ezret keresünk fejenként. Mivel nincs hitelünk, nincs autónk, nincs gyerek, nem dohányzunk, nem iszunk alkoholt, saját lakásban élünk, így simán összejött fél év alatt a dominikai útra a pénz.
Ha nem hiszed, járj utána, csináld utánunk.
Te tényleg azt hiszed, hogy 9 millió magyar ugyanolyan szerencsétlen, mint te? 🤣👏🤦🤷
Na, ezért tartasz ott, ahol.
🤣🤦🤷 trollkodás ...mi? 😂 Most már próbálod menteni a menthetőt?
Ezért illettél minket idegbeteg módon különböző trágár kifejezésékekkel, meg neveztél minket folyamatosan hazugnak. 🫤🤔🙄
Furcsa, a 31-es válaszom után mi lett veled? Már nem vagyok hazug, miután levezettem neked, amit már eddig is írtam többször?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!