Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előfordul felnőtteknél,hogy...

Előfordul felnőtteknél,hogy néha vonalkódos az alsónemű?

Figyelt kérdés
nem törlik ki rendesen?

ma 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Ha igen, akkor gusztustalanul igénytelen.
ma 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
14%
Nekem rendszeresen, mert nincs kedvem kitörölni. Utána meg egésznap vakarom, és jól beledörgölöm a gatyámba.
ma 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Van aki szimplán igénytelen, igen, de van akinek vannak ezzel gondjai (akár inkontinencia, bélproblémák, stb). De amúgy persze, szerintem nincs olyan jelenség, ami bizonyos embereknél nem fordulna elő. Nagy a világ. :D
ma 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pisis nem szokott lenni(csak ha nincs wc papír és nincs nálam zsepi de ez ritka).

Ovulációkor előfordul, hogy "vonalkódos" :D. 21n

ma 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a vonslkódos az a kakis?
ma 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A vonalkódos a kakisat jelenti, nem a nunifolyásosat :D Nekem kicsi gyerek korom óta soha nem volt olyan, ha a páromnál is látnék ilyet, hát többet engem nem látna bakker. Felnőtt ember tudja már kitörölni a seggét (nyilván akinek bélbetegség vagy inkontinencia miatt olyan, az más téma).
ma 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Emlékezetem szerint egyszer sem fordult elő.

Ffi/80+

ma 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!