Előfordul felnőtteknél,hogy néha vonalkódos az alsónemű?
Figyelt kérdés
nem törlik ki rendesen?ma 13:37
2/7 anonim válasza:
Nekem rendszeresen, mert nincs kedvem kitörölni. Utána meg egésznap vakarom, és jól beledörgölöm a gatyámba.
3/7 anonim válasza:
Van aki szimplán igénytelen, igen, de van akinek vannak ezzel gondjai (akár inkontinencia, bélproblémák, stb). De amúgy persze, szerintem nincs olyan jelenség, ami bizonyos embereknél nem fordulna elő. Nagy a világ. :D
4/7 anonim válasza:
Pisis nem szokott lenni(csak ha nincs wc papír és nincs nálam zsepi de ez ritka).
Ovulációkor előfordul, hogy "vonalkódos" :D. 21n
6/7 anonim válasza:
A vonalkódos a kakisat jelenti, nem a nunifolyásosat :D Nekem kicsi gyerek korom óta soha nem volt olyan, ha a páromnál is látnék ilyet, hát többet engem nem látna bakker. Felnőtt ember tudja már kitörölni a seggét (nyilván akinek bélbetegség vagy inkontinencia miatt olyan, az más téma).
7/7 anonim válasza:
Emlékezetem szerint egyszer sem fordult elő.
Ffi/80+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!